Misterija Aimani Gadafi: Kažu da je jedna od najlepših žena sveta, rođena je u Libiji, a živi u Milanu

Slobodanka Ćorić Vesti 27.09.2023 06:35 0

Njena pobeda na izboru za Mis Libije bila u senci prezimena njenog oca, iako tvrde da je svakako lepa, talentovana i inteligentna mlada žena

aimani gadafi

Printscreen/Instagram

Pre nekoliko dana, ulični fotograf Edoardo Giraldin, šetajući ulicama Milana u Italiji, prišao je neverovatno lepoj mladoj ženi želeći da je fotografiše. Rekla mu je da se zove Aimani, da je mis Libije i da je iz porodice Moamera Gadafija, bivšeg libijskog predsednika.

Snimak je brzo počeo da obilazi svet jer je devojka na snimku izuzetno lepa, kako kažu, možda jedna od najlepših na svetu, ali i zato što je rekla da je sedam puta pobedila rak i da je preživela ratna stradanja. Međutim, nedugo zatim mnogi su videli da o njoj na internetu nema gotovo ništa.

Informacije o njoj mogu se naći samo na nekoliko, uglavnom nepoznatih, sajtova. Ako je verovati ovim navodima, Aimani je rođen u Tripoliju 1998. godine. U porodici Gadafi je odrasla u izobilju, školovala se u privatnim školama. Trenutno studira medicinu na univerzitetu u Italiji, bavi se modom.

 

 

Na pomenutom snimku je rekla da je imala sastanak sa ljudima iz magazina Vogue. Dalje se navodi da je njena pobeda na izboru za Mis Libije bila u senci prezimena njenog oca, iako tvrde da je svakako lepa, talentovana i inteligentna mlada žena.

Nakon Eduardovog videa, Aimani je napravila nalog na TikTok-u i pozdravila svoje pratioce rekavši da ne želi da se tako eksponira, ali da želi da napravi profil jer mnogi zloupotrebljavaju njeno ime i identitet, dok se njena zemlja bori sa nesreće koje su se desile.

Aimani, koja kaže da živi u Milanu, ističe da želi bolje sutra za decu i mlade i da bi volela da im bude inspiracija.
 

Komentari (0)
Loading