Marija Karan zapalila Instagram: Slikom u jednodelnom kupaćem raspametila pratioce i označila kraj leta

Olja Jelić Vesti 16.09.2023 18:07 0

Marija Karan raspametila u jednodelnom kupaćem kostimu

Marija Karan

Printscreen/Instagram

Glumica Marija Karan se ovog leta nauživala i sad može da se vrati svojim glumačkim zadacima.

Nedavno je pažnju privukla veoma neobičnim kupaćim kostimom za koji treba imati hrabrosti, jer ga krasi nekoliko lanaca, a sada je Marija ponovo raspametila svoje pratioce u jednodelnom kupaćem kostimu.

Naime, zgodna glumica pozirala je pored bazena u kupaćem kostimu marke Balmain, koji prema podacima sa sajta košta 490 dolara, što je kad se prevede u dinare oko 54.000 dinara, a zanosnim oblinama raspametila je sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 

 

Marija se trenutno nalazi na početku pete decenije, a na njen izgled retko ko ostaje ravnodušan.

Podsetimo, ljubavni život Marije Karan dosta intrigira. Glumica je navodno uplovila u romansu sa Crnogorskim biznismenom Markom Gvozdenovićem, sinom Crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića.

Krajem prošle godine došlo je do obračuna između glumice Marije Karan i njenog, u tom trenutku, dečka Vladana Balabana. Slučajni prolaznici pozvali su patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila "porše" videli upravo Mariju. Kada su policajci stigli, u automobilu je na mestu vozača sedela Marija Karan, dok je pored nje bio Vladan Balaban. Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan.

Karan je objasnila da je sa svojim dečkom bila u obližnjem restoranu, ali su ga zbog svađe napustili i krenuli ka garaži u Dositejevoj ulici. Raspravljali su se niz ulicu, da bi je on u jednom trenutku otvorenom šakom udario u predelu lica.

Komentari (0)
Loading