Sandale kontroverzne Albanke izazvale lavinu komentara: Kako vam se sviđa modni eksperiment Dua Lipe?

Olja Jelić Vesti 06.09.2023 19:05 0

Gremijem nagrađena pevačica nedavno je na Instagramu podelila fotografije novog autfita

Dua Lipa

EPA

Dua Lipin svež i zabavan stil dostiže nove visine. Gremijem nagrađena pevačica nedavno je na Instagramu podelila fotografije novog autfita. Na fotografijama pozira u mini haljini bez rukava potpuno prekrivenoj crnom cvetnom čipkom, ali njene cipele bile su te koje su privukle najviše pažnje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Naime, Dua Lipa nosila je iteraciju legendarnih Kiki čizama Marca Jacoba, zajedno s visokim potpeticama s platformom i višestrukim remenčićima napred. Kako bi završila komplet, pop zvezda dodala je crne ovalne sunčane naočare, viseće srebrne minđuše i nekoliko prstena.

Dua Lipa poznata je po svojoj ljubavi prema obući. Krajem prošlog meseca podelila je fotografije na kojima pozira u potpuno plavomstajlingu koji se sastojao od ledenoplave mrežaste mini haljine s lepršavim zvonastim rukavima i odgovarajućom kravatom, baby-plavog bikinija i metalik plavih sandala s platformom iz “La Vacanze”, Versace kolekcije na kojoj je sarađivala s Donatelom Versaće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

 

I ranije je govorila o svojoj ljubavi prema modi u intervjuu za Harper’s Bazaar: “Uvijek sam volela da se doterujem. Sviđa mi se kada stvari izgledaju kao da ste ih upravo nabacili, a ponekad stvari koje stvarno jednostavno nabacite izgledaju najbolje. Uvijek su me inspirirale devedesete.”

Komentari (0)
Loading