Kontroverzna Albanka opet u skandaloznom izdanju: Ono što je Dua Lipa ponela nazivaju "vrećom za boks", pljušte prozivke

Olja Jelić Vesti 25.08.2023 10:31 0

Dua Lipa iskopirala je stajling supruge Kanjea Vesta i ponovo se našla na meti prozivki.

Dua Lipa

Foto: AP

Dua Lipa, pevačica albanskog porekla koja je vređala Srbe, izazvala je haos na društvenim mrežama. Ponovo Dua krasi naslovnu stranu novog broja francuskog Voga i to u stajlingu koji je iskopirala od supruge Kanjea Vesta, Bjanke Senzori. Italijani su pre nekoliko dana tražili da se Bjanka uhapsi, dok Dua ne mari i ide njenim stopama.

Kada je Bjanka nosila kreaciju u kojoj se sada Dua fotkala, na društvenim mrežama su je nazvali "prezervativ izdanje", a da stvar bude gora, ona je takva krenula u crkvu, zajedno sa reperom. Pored nekoliko fotografija koje je Dua objavila, posebno se izdvojila upravo ta, koja je opisana kao "najkontroverznije izdanje". Pevačica nosi kreaciju Nika Ovensa, ali sada je ne nazivaju "prezervativom", već "vrećom za boks".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

 

Većina ljudi uputila je prozivke, pitajući se kakva je to nova moda koja propagira toliku ekscentričnost, dok je manje onih kojima se ova "haljina" dopada. Pored kreacije, Dua je izblajhala obrve, a na Tviteru kruži pitanje: "Ko je ovo?". Fotografije su objavljene nekoliko dana pre nego što je pevačica proslavila 28. rođendan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

 

 

Podsetimo, Dua često skandalizuje javnost odevnim kombiancijama na prestižnim događajima. Gotovo nijedno njeno izdanje nije prošlo sa pohvalama. Naprotiv, pevačicini izbori poput sado-mazo izdanja, čipkastih komada ispod kojih se jasno nazire donji veš, zlatnih lanaca oko vrata i kaiševima preko grudi, uvek su izazivali prozivke. U nizu fotografija pogledajte kako Dua izgleda u "Bjankinom izdanju".

Suzy VA

 

Komentari (0)
Loading