Od obične marame do elegantne bluze: Tiktokerka pokazala trik kako do savršene odevne kombinacije

Olja Jelić Vesti 30.08.2023 21:27 0

Lajza Alvarenga je korak po korak pokazala kako da napravite ovaj ženstven komad odeće.

Bluza

Printscreen/TikTok

Bez obzira koliko ima garderobe svaka žena će reći kako joj fali još nešto i kako nema šta da obuče. Nije neobično ni da se pripremate za važan poslovni sastanak i shvatite da vam nedostaje eleganta bluza koju biste obuklo ispod sakoa.

Rešenje za ovakve probleme ponudila je Lajza Alvarenga, snalažiljiva žena  koja je na Tik Toku pokazala kako da za tili čas svilenu belu maramu pretvorite u elegantnu letnju bluzu. Ovakvi i slični saveti su vrlo popularni među damama i savršeno su rešenje za neplanirane situacije ili ako jednostavno želite malo da uštedite. 

Lajza je uzela svilenu belu maramu i korak po korak pokazala kako da lako i jednostavno napravite elegantnu bluzu koja je kao savršena za vrele letnje dane. Ovakva bluza može da se nosi u svečanim prilikama, ispod sakoa za poslovni sastanak ili za večernji izlazak.

Bluza

Printscreen/TikTok

 

 

Za to joj je bila potrebna samo bela svilena marama kojom je horizontalno prekrila prednji deo tela a krajeve marame unazad unakrsno prebacila i potom vezala ispod brade na vratu. Zatim je donje krajeve marame spojila napravivši lepezu čiji je vrh provukla kroz čvor a onda ga razvukla ispred u manju lepezicu.

 

 

Dobila je sofisticiranu atraktivnu bluzu koja manjim delom otkriva leđa i koja u kobinaciji s belim sakoom izgleda elegantno i ženstveno. Za drugačiji efekat Lajza je malu lepezicu na vratu razvukla u veću tako da je izgledalo kao da ima dodatnu maramu oko vrata koja je naglasila njen strogo poslovni stil u elegantan sako.

Lajzin video naišao je na oduševljenje brojnih žena koje su joj bile zahvalne na ovom sjajnom triku. 

- Ovo je fantastično! Od marame dobiješ elegantnu bluzu koja je prozračna i kao stvorena za vrele letnje dane.

- Idem odmah da potražim neku maramu i da isprobam ovaj trik.

- Fenomenalno! Stilski savršeno uklopljeno na ženstven i elegantan način, bili su samo neki od komentara na njen video. 

 

Komentari (0)
Loading