Jelena Rozga ih obožava: Trendi i udobne, za mnoge žene ove sandale nose titulu kraljice

Olja Jelić Vesti 26.08.2023 18:23 0

Za mnoge žene ovo je model sandala koji nosi titulu kraljice

Jelena Rozga

ATA Images

Poznata hrvatska pevačica Jelena Rozga godinama slovi za ženu koja svojim pevanjem izaziva opšte oduševljenje gde god da se pojavi.

Ipak, osim po raskošnom glasu ona nose titulu kraljice stila na domaćoj regionalnoj sceni i to ne slučajno.

 

 

Pratioci na društvenim mrežama često komentarišu njene stajlinge, a nedavnim objavama lepe pevačice uspele su da izazovu pravo oduševljenje.

Jelaena je ponela sandale sa visokom štiklom u beloj boji, popularnog dizajnera Gianvita Rossija koje savršeno pristaju uz gotovo sve. Ako iko znanje o izradi cipela ima u malom prstu, onda je to Gianvito Rossi, sin legendarnog italijanskog obućara Sergija Rossija, koji je zanat naučio od svog oca.

Ovaj čuveni kreator je poznat po tome da se uvek trudi da njegova obuća bude originalna i moderna, ali istovremeno bezvremenska. Poseban fokus stavlja na udobnost, koja često nije prioritet kod trendi modela obuće.

Jedan od najtraženijih modela je upravo Portofino koji nosi Rozga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dea Leko (@dea_leko)

 

 

Ovaj model sandala otvorenih prstiju sa kaišićem dolazi u tri varijante kada je u pitanju visina potpetice, a kolika je visina, vidi se po broju uz naziv sandale – 70, 85 i 105.

Sandale su savršene jer se mogu nositi uz farmerke, suknje, haljine... U njima ženske noge izgledaju duže, a tajna je u kaišu oko zgloba koji je zadužen za taj vizuelni privid, a kako i ne bi kad su štikle vrtoglavo visoke.

Jelena je za sebe su odabrale varijantu s najvišom potpeticom, onom od 105 milimetara. Sandale su dostupne u raznim bojama, a izrađuju se od prevrnute i glatke kože.

Komentari (0)
Loading