Ni ona nije odolela Barbimaniji: Modni dodatak za plažu Nine Radulović u roze boji prikriva sve nesavršenosti

Olja Jelić Vesti 08.08.2023 17:55 0

Nina Radulović poslednjih dana uživa u zasluženom odmoru, koji provodi na moru

Nina Radulović

Printscreen/Instagram

Voditeljka Nina Radulović već dugi niz godina važi za jedno od naših najlepših Tv lica. Uz sve to, ona je oduvek bila dama sa istančanim stilom. Ima prave odgovore za svaku priliku. 

Od onih bezobaveznih, svakodnevnih, do otmenijih večernjih izlazaka. Isto to važi i za godišnja doba. Raspametila nas je relativno skoro svojim prolećnim autfitima, a sada je došao na red da pokaže šta sve ima u ormanu za letnju sezonu. 

 

 

Nina je slobodno vreme iskoristila da otputuje do Grčke. Možemo videti da ni Nina nije odolela Barbi trendu, koji trenutno zahvatio ceo svet.

Roze je must have boja ovog leta kada su dame u pitanju, a to se odnosi i na izdanja za plažu. 

Tako je Nina u, skoro pa potpuno roze kombinaciji, došla na plažu. Imala je roze bikini, roze papuče, kao i crno belu torbu za plažu i neizostavne - naočare za sunce. Uz sve to Nina je ponela i jednu košulju, pogađate - u roze boji. Košulja je je bila malo veća, u čemu se baš i krije njena supermoć.

 

 

 

Košulja se može nostii vezana, tako da vam do izražaja dođu noge i zadnjica, a da stomak bude delimično skriven.

No, može se nositi i opuštena, tako da pada preko zadnjice i prekriva stomak. Nije da tako nešto Nini, koja ima poptuno izvajano telo treba, ali u slučaju potrebe to je praktičan način da na plaži zamaskirate višak na ovim delovima.

Komentari (0)
Loading