Srpska zimnica hit u Holivudu MARGO ROBI KRKA KISELI KUPUS

Vesti 01.08.2023 08:30 0

Stručnjak za kožu na filmskom setu popularnog filma „Barbi“ Jasmina Vico, poreklom iz Hrvatske, otkrila je za britanski „Vog“ da je koristila nekoliko metoda kako bi filmske zvezde, uključujući zanosnu Margo Robi (33), imale blistav ten.

Margo Robi u filmu Barbika

Profimedia

 

ČAJ ZA JETRU I KISELI KUPUS

Budući da Jasmina insistira da se na kožu deluje i spolja, ali i iznutra, svi na setu su preko dana pili poseban čaj. On je napravljen od lekovite biljke gospin trn (mlečni čkalj, sikavica, gujina trava) koja čisti jetru, smanjuje holesterol i održava liniju vitkom. Osim čaja, Vico je kreirala specijalizovanu rutinu za kožu za svaku od zvezda koju je pratila tokom snimanja, tražeći da piju kefir i kozje mleko kako bi poboljšali ravnotežu crevnih bakterija. „Dala sam Margo kefir i savetovala je da jede puno fermentisane hrane kao što je kiseli kupus, na primer“, rekao je Vico za „Vog“.

Margo Robi u filmu Barbika

Profimedia

 

 

PROTIV UPALE I OTEČENOSTI

Čak i zvezde pate od naduvenosti i nepravilnosti na koži, a Vico je i za to imala poseban trik sa sastojcima koji svi imate u kući.

„Uvek koristite salicilnu kiselinu i led“, rekla je. „Led smanjuje toplotu i upalu, a salicilna kiselina pomaže u otpušavanju pora.“ Uzela bi običan aspirin, pomešala ga s ledenom vodom i stavila na upaljeno mesto. Takođe, led je bio obavezan na setu jer je njime radila limfnu drenažu glumcima da bi imali jedru teksturu i smanjenu naduvenost.  

Komentari (0)
Loading