"Gole" cipele Amal Kluni su prava modna poslastica: Nogu čine dužom, a sa njima svaki stajling deluje skupo

Olja Jelić Vesti 28.06.2023 11:12 0

Amal Kluni prošetala je "gole" cipele koje odmah želimo u svom ormanu

Amal Kluni

Profimedia

Lepa advokatica Amal Kluni još jednom je uspela da obrne modnu "igricu". Titulu modne ikone ponovo je opravdala kada se pojavila na konferenciji "We Choose Earth Tour" u Madridu, a njeno izdanje oduševilo je kako prisutne, tako i sve zaljubljenike u modu. 

Zlatni kombinezon od satena na jedno rame i s efektnim detaljem u vidu trakica koje vise u predelu struka već je danima predmet priča na mrežama i gotovo da nema žene koja ovako nešto nije poželela u svom ormaru, ali ipak, cipele su bile te koje su bile glavne zvezde.

 

 

Model koji je nosila Amal je zapravo rasprodat, što dovoljno govori o njihovoj popularnosti, a potpisuje ih Đanvito Rosi, pod nazivom Plexi, za koje ovaj italijanski dizajner tvrdi da je savršena kombinacija modernog i elegantnog, a njihova cena iznosila je 690 evra.

Vrh i peta ovih cipela napravljeni su od lakirane zlatne kože, a ostatak od PVC materijala, što pruža efekat tzv. golih cipela. Uz potpeticu od 10,5 cm, ove cipele su idealan izbor za bilo koju priliku, od mature do venčanja. Amal je tu dodala i Kartije dijamantsku narukvicu i minđuše.

Uopšteno gledano "gola" obuća vratila se na velika vrata ove godine, a u ponudi se mogu naći kako modeli slični onom koje je ponela Amal, tako i sandale sa višom ili nižom potpeticom.

Nose ih i druge trendseterke poput Kim Kardašijan, Rijane, Kendal Džener, Gabrijel Junion i drugih.

Komentari (0)
Loading