Stiže dokumentarac "The Super Models": Naomi Kembel i Sindi Kraford otkivaju sve "prljave" tajne modelinga

Olja Jelić Vesti 14.07.2023 12:27 0

Ovog septembra, Naomi Kembel, Sindi Kraford, Linda Evanđelista i Kristi Tarlington igraće u dokumentarnoj seriji "The Super Models".

Kristi Tarlington, Linda Evađelista, Naomi Kembel

Profimedia

Skoro tri godine nakon što je vest prvobitno objavljena, konačno imamo datum premijere dokumentarnog serijala striming servisa Apple TV+ pod nazivom "The Super Models", a u kome će se pojaviti Naomi Kembel, Sindi Kraford, Linda Evanđelista i Kristi Tarlington. Serija će se fokusirati na najveća imena modelinga koje su hodale pistom devedesetih, a istovremeno, zvezde serijala su i među izvršnim producentima projekta.

Šta možemo očekivati od ovog dokumentaraca?

Dokumentarna emisija će imati jedinstven i poseban pogled na karijere ove četiri ikone sa "do sada neviđenim pristupom modelima", kako ističe Apple.

Serija će sadržati ekskluzivne intervjue i razgovore, čućemo priče iz njihovih ranijih faza modelinga u Njujorku osamdesetih, a zatim će se kreatori posvetiti momentu kada su ovi modeli efektivno promenili čitavu modnu industriju tokom devedesetih. Pre ovih moćnih žena, dizajneri su bili najveća imena i bila je retkost poznavati imena modela iz kampanja. 

 

 

 

To je ultimativna priča o moći, promeni koja je protkala put svim budućim modelima. Danas su ove žene prave ikone kulture: preduzetnice i filantropkinje.

„Moje sestre Kristi, Linda, Sindi i ja smo izuzetno uzbuđene što možemo da podelimo našu priču sa svetom“, napisala je Naomi na svom Instagram profilu i dodala: „Nadamo se da će naše putovanje prikazano u dokumentarcu ohrabriti, motivisati i inspirisati mlade ljude širom sveta."

Apple TV+ upravo je objavio prvi trejler, a prvi od četiri dela emisije biće dostupan za strimovanje od 20. septembra 2023.

 

 

Komentari (0)
Loading