Na Nedelji mode u Parizu sve oči su bile uprte u Srpkinju: Dokazali smo svetu kako izgleda prefinjenost i raskoš u jednom paketu

Vesti 06.07.2023 11:12 1

Tamara je svojim pojavljivanjem na reviji Elie Saab Haute Couture još jednom dokazala svoju modnu ekspertizu i sposobnost da pravilno izabere kombinacije koje ističu njenu lepotu i samopouzdanje

tamara kalinić

Profimedia

Ova prefinjena i elegantna kreacija oduzima dah i predstavlja savršen izbor za sunčane letnje dane. Tamara Kalinić, jedna od naših najuglednijih modnih blogerki, redovno se pojavljuje na prestižnoj Nedelji mode u Parizu, i ovoga puta nije izneverila očekivanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @littledropsofglam

Tamara je sa puno stila nosila ovu izuzetno sofisticiranu kombinaciju. Beli top isticao je njenu preplanulu kožu i naglašavao ženstvene linije, dok je sako pružao dozu elegancije i ozbiljnosti. Suština celog izgleda ležala je u uskoj suknji koja se širila pri samom dnu, stvarajući efekat lepršavosti i pokreta.

Svila je unela notu luksuza i mekoće u celokupan ansambl, dok je čipka donela neodoljivu dozu romantike i senzualnosti. Kombinacija ova dva materijala stvorila je harmoniju između klasičnog i modernog, sa delikatnim prepletom tekstura koji je privlačio pažnju svih prisutnih.

Mini tašna koju je Tamara nosila bila je savršeno uklopljen detalj, pružajući funkcionalnost bez gubitka elegancije. Trendi naočare su upotpunile izgled i dale mu dozu moderne sofisticiranosti.

Tamara je svojim pojavljivanjem na reviji Elie Saab Haute Couture još jednom dokazala svoju modnu ekspertizu i sposobnost da pravilno izabere kombinacije koje ističu njenu lepotu i samopouzdanje. Njen stil je sinonim za besprekornu eleganciju i smelost u modnom izražavanju.

Komentari (1)
Loading
BB
06.07.2023 12:49

Prelepa kombinacija i fantastično joj stoji,najlepše Tamarino izdanje