Najbolje frizure za dame na pragu četrdesetih: Izdužuju lice, izgledaćete i mlađe i atraktivnije

Vesti 30.06.2023 09:00 0

Ne samo da je popularna među damama, već je i veoma jednostavna za održavanje

kosa

Shutterstock

 

Leto donosi sa sobom želju za promenom, a šišanje kose i eksperimentisanje sa novim frizurama su odličan način da unesemo svežinu i stil u svoj izgled. Jedna od najpopularnijih frizura koja je posebno privlačna tokom letnjih meseci je skraćena verzija "bob" frizure.

Leto donosi sa sobom želju za promenom, a šišanje kose i eksperimentisanje sa novim frizurama su odličan način da unesemo svežinu i stil u svoj izgled. Jedna od najpopularnijih frizura koja je posebno privlačna tokom letnjih meseci je skraćena verzija "bob" frizure. Ova frizura je zapravo doživela svoj vrhunac popularnosti još devedesetih godina, zahvaljujući ikonama poput Bred Pita, Džoni Depa i Leonarda Dikapria, koji su je često nosili u nešto dužoj, ali i stilizovanoj varijanti. Danas je ovaj moderni "bob" prilagođen i ženskoj kosi, osvajajući srca mnogih. Suština ove malo modifikovane verzije "bob" frizure leži u neujednačenosti i bezbrižnom izgledu. Kosa se češlja unazad bez preciznog razdeljka, a koren kose se blago vlaži kako bi se postigao efekat "mokre" kose. Ovaj izgled je svež, modern i pruža dozu opuštenosti. Ono što je posebno privlačno kod ove frizure je da ne zahteva mnogo vremena i truda da bi se postigla. Možete zamoliti svog frizera da vam skrati kosu u klasičan bob stil, ali neka ivice budu blago stanjene kako biste postigli željenu teksturu. Takođe, kada je stilizujete kod kuće, možete koristiti proizvode za oblikovanje kose koji će dodatno naglasiti i definisati ovaj efekat. Postoji mnogo varijacija ove frizure, pa možete prilagoditi stil svojoj ličnosti i preferencijama. Ako želite nešto hrabrije, možete eksperimentisati sa bojom kose ili dodati neke nežne pramenove za dodatnu dimenziju. Ukratko, ova skraćena verzija "bob" frizure je savršen izbor za leto. Ona je moderna, bezbrižna i daje vam svežinu koja odgovara letnjim temperaturama. Ne samo da je popularna među damama, već je i veoma jednostavna za održavanje. Samo zamislite sebe kako se šetate plažom ili uživate u letnjoj večeri sa ovom predivnom frizurom koja odiše stilom i samopouzdanjem.

Ova frizura je zapravo doživela svoj vrhunac popularnosti još devedesetih godina, zahvaljujući ikonama poput Bred Pita, Džoni Depa i Leonarda Dikapria, koji su je često nosili u nešto dužoj, ali i stilizovanoj varijanti. Danas je ovaj moderni "bob" prilagođen i ženskoj kosi, osvajajući srca mnogih.

Suština ove malo modifikovane verzije "bob" frizure leži u neujednačenosti i bezbrižnom izgledu. Kosa se češlja unazad bez preciznog razdeljka, a koren kose se blago vlaži kako bi se postigao efekat "mokre" kose. Ovaj izgled je svež, modern i pruža dozu opuštenosti.

Ono što je posebno privlačno kod ove frizure je da ne zahteva mnogo vremena i truda da bi se postigla. Možete zamoliti svog frizera da vam skrati kosu u klasičan bob stil, ali neka ivice budu blago stanjene kako biste postigli željenu teksturu. Takođe, kada je stilizujete kod kuće, možete koristiti proizvode za oblikovanje kose koji će dodatno naglasiti i definisati ovaj efekat.

Postoji mnogo varijacija ove frizure, pa možete prilagoditi stil svojoj ličnosti i preferencijama. Ako želite nešto hrabrije, možete eksperimentisati sa bojom kose ili dodati neke nežne pramenove za dodatnu dimenziju.

Ukratko, ova skraćena verzija "bob" frizure je savršen izbor za leto. Ona je moderna, bezbrižna i daje vam svežinu koja odgovara letnjim temperaturama. Ne samo da je popularna među damama, već je i veoma jednostavna za održavanje. Samo zamislite sebe kako se šetate plažom ili uživate u letnjoj večeri sa ovom predivnom frizurom koja odiše stilom i samopouzdanjem.

Komentari (0)
Loading