Pevačica koju smo obožavali se preselila u novo telo: Bila je preslatki mršavi devojčurak, a onda je poželela zadnjicu veličine kamiona

Vesti 28.06.2023 17:30 0

Kristinu Agileru smo obožavali, a ona se 90-tih godina proslavila rame uz rame sa Britni Spirs

Pevačica koju smo obožavali se preselila u novo telo: Bila je preslatki mršavi devojčurak, a onda je poželela zadnjicu veličine kamiona

Shutterstock

Kristina Agilera, poznata američka pevačica i ikona stila, iznenadila je svet svojom najnovijom transformacijom. Ova nekada preslatka mršavica odlučila je da promeni svoj izgled i krenula je na put prema novom i drugačijem telu.

Njena najnovija fotografija na Instagramu je šokirala fanove i medije. Na slici se vidi da je Kristina potpuno transformisala svoj izgled i podvrgla se nizu estetskih zahvata. Glavna promena je evidentna u njenim oblinama - pevačica je poželela zadnjicu veličine "kamiona".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 

Na slici Kristina nosi mrežasti svetlucavi kombinezon koji ističe njene nove obline. Dodatno je upotpunila svoj izgled naočarima u obliku leptir mašne, što je privuklo pažnju javnosti.

Ova transformacija je izazvala podeljene reakcije. Dok su neki oduševljeni Kristininom novom figurom i hrabrošću da iskaže svoju individualnost, drugi su izražavali zabrinutost zbog ekstremnih promena na njenom telu.

Kristina Agilera je poznata po svom konstantnom eksperimentisanju s izgledom i stilom. Kroz godine je često menjala boju kose, stil oblačenja i šminku. Ova najnovija transformacija samo je jedan od mnogobrojnih izraza njene kreativnosti i samopouzdanja.

Kako god da je svet dočekao ovu promenu, jedno je sigurno - Kristina Agilera nastavlja da izaziva pažnju svojim hrabrim izborima i održava svoj status ikone stila. Njen uticaj na muzičku industriju i modu ostaje neosporan, a fanovi s nestrpljenjem iščekuju šta će sledeće doneti ova talentovana umetnica.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading