Smela i energična narandžasta boja će obeležiti ovo leto: Alesandra Ambrozio i Deniz Ričards je obožavaju, kojoj bolje stoji?

Olja Jelić Vesti 15.06.2023 19:00 0

Narandžasta boja će obeležiti leto 2023. Osvežavajuća, poput zaalaska sunca, dominiraće među svim ljubiteljkama mode

Alesandra Ambrozio

Printscreen/Instagram

Jedna od najlepših svetskih modela Alesandra Ambrozio, kao i slavna glumica Deniz Ričards su ponele haljine u narandžastoj boji, koja će obeležiti ovo leto. 

Narandžasta je boja namenjena hrabrim ženama, koje se ne plaše da budu primećene i koje vole da se poigravaju sa modom i koloritom. Ako ste se ikada dvoumili oko ove upečatljive boje, sada je vreme da je nosite.

Alesandra Ambrozio je na savršen način promovisala narandžastu, u svetlucavoj dugoj haljini, koja je na njoj stajala kao salivena. Šljokičava haljina sa dubokim rezom je istovremeno glamurozna i provokativna, sve ono što vam treba da budete primećene. 

 

 

Deniz Ričards, jedna od najlepših glumica je blistala na crvenom tepihu u dugačkoj, svilenoj toaleti. Nežna plavuša je savršeno iznela ovu energičnu boju, a kosu je pustila da slobodno pada. 

 

 

Ljubiteljke mode će ovog leta forsirati ovu boju, da li kao total look, ili u kombinaciji sa drugim bojama. Stoji i brinetama i plavušama, čemu su dokaz Alesandra i Deniz.  

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading