Natalija je proglašena za najlepšu ženu u Rusiji: Odmah su krenule prozivke, pitaju je koliko je muž platio za pobedu

Vesti 09.06.2023 21:33 0

U Moskvi je 5. juna održano finale nacionalnog takmičenja lepote za udate žene, a pobedu je odnela Natalija Oskar.

natalija oskar

Profimedia

Natalija Oskar ima 34 godine, a o njenom životu se ne zna mnogo, osim da ima muža, ćerku i psa.

"Profesor engleskog jezika, izvođač i tekstopisa, kraljica mode Dalekog istoka 2019. godine", ovo su reči kojima lepa plavuša opisuje sebe na društvenim mrežama.

Ipak, mnogima je zasmetalo to što njene slike, kako kažu koje upravo plasira na društvenim mrežama ne odgovaraju njenoj stvarnoj pojavi. Upravo iz tog razloga, mnogi su našli za shodno da ismevaju ovu ženu, iako je i  mnogo onih koji smatraju da je pobeda otišla u prave ruke.

Mnogima je zasmetalo  što je "lepotu" dobila očiglednim estetskim korekcijama, ali i to što je Natalija znatno niža nego što propisuju pravila izbora, a sada je do javnosti stigla i vest da je jedan od sponzora ovog takmičenja njen muž - bogati biznismen, prenosi Stil.

"Ispostavilo se da je Natalijin muž milijarder, Roman Bezmaternih, koji ima čitavo poslovno carstvo povezano sa prodajom građevinskog materijala. Jedna od Romanovih firmi bila je sponzor takmičenja," rekao je izvor za ruske medije.

natalija oskar

Profimedia

 

Takmičenje za "gospođu Rusije" namenjeno je udatim ženama koje imaju decu.

Sada je do javnosti stigla informacija da je Natalija Oskar, u stvari Natalija Hudijakova koja ima ćerku Moniku sa ruskim mogulom Romanom.

"Ako je ona pobednica, malo se plašim da pitam kako izgledaju drugoplasirane gospođe."

"Ona je pobedila? Da li je bila jedini kandidat?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama na izgled Natalije Oskar.

"Ovo ipak nije takmičenje u modelingu, već takmičenje udatih žena i majki," brane se organizatori dok Natalija kaže da je zlonamerni komentari ne dotiču jer zna da je pobedila pravedno.

Komentari (0)
Loading