Žene u Srbiji se otimaju oko ovih sandala: Mi smo pronašli modele za manje od 2.000 dinara

Jelena Vukelić Vesti 13.07.2023 12:04 0

Nešto što je mnoge žene obradovalo, jeste veliki povratak malih štikli i udobne obuće. Platforme su takođe hit ovog leta, ali ono o čemu ćemo danas pisati jesu sandale - štikle koje su već zaludele ceo svet

sandale

Shutterstock

Ono što je odlično kod njih jeste da mogu da se veoma lako i dobro kombinuju uz raznorazne odevne kombinacije, bez previše mučenja da li će se uklopiti jer one prosto idu uz sve i ne, ne možete da omašite sa njima. 

 

Ako idete na neku svečanu zabavu ili sa drugaricom na jutarnju kafu, ove štiklice će svakako biti vaš prvi izbog za koju god priliku. 

Veoma je bitno napomenuti da su njihove cene veoma prisupačne i da ih možete naći za manje od 2.000 dinara! Priznaćemo da je to zaista "ništa" ako pogledamo na to da dobijamo višenamenske štiklice, sa kojima možemo ići od prodavnice pa do svadbe, bez ikakvog problema. 

Bacite pogled na galeriju da nađete svoj par

 

1. Ove preslatke sandale bele boje, možemo da kombinujemo uz sve. Cena je samo 1999.00 dinara što je i više nego odlično i za svačiji džep. 

2. Plave lepotice koje zrače elagancijom i dobrim ukusom, možete da kupite za 2999.00 dinara. Razlika između prvog para i njih jeste da imaju dosta tanju stiklicu, ali i itekako stabilnu jer se na samom kraju širi, što daje stabilnost. Treba napomenuti da je štiklica naravno veoma mala, tako da nećete morati da brinete za udobnost. 

3. Pletene papuče - sandale sa duplom ravnom štiklom, osvojile su žene širom sveta. Veoma su praktične i efikasne, a cena im je 3.990 dinara. 

4. Kožne sandale sa na vezivanje, malo su skuplja verzija ali svakako da su veoma moćne i upadljive. Za njih ćete se odlučiti kada zaista želite da budete u prvom planu sa svojim urbanim stajlingom. Ipak, one takođe mogu da se iskobminuju sa nekim dužim pantalonama pa samim tim mogu da prođu i za neku mirniju varijantu. Njihova cena je 5.990 dinara.

5. Satenskog materijala, upadljive boje, ove sandale će mnogima biti prvi izbor. Platforma je duplo ojačana i ravna, pa ćete samim tim imati i udobnost ka kojoj svaka žena teži. 

Ima još raznih modela u prodavnicama a ovo su samo neki od modela koji su nama osvojili srce na prvi pogled.  

Komentari (0)
Loading