Zbog ovih haljina MATURANTKINJE će ostati bez daha: Nose ih slavne GLUMICE na premijeri filma u Rimu i svaka je REMEK-DELO

Vesti 13.05.2023 22:00 1

U Rimu je ovog petka počela promo turneja novog, a ujedno i pretposlednjeg filma iz hit franšize ‘Fast And Furious’.

Zbog ovih haljina MATURANTKINJE će ostati bez daha: Nose ih slavne GLUMICE na premijeri filma u Rimu i svaka je REMEK-DELO

Profimedia

Najnoviji nastavak filma privukao je svetske zvezde na crveni tepih, a među njima su se istakle neverovatno šarmantne Šerliz Teron i Bri Larson.

Ovom prilikom, većina dama je odabrala zavodljive verzije crnih haljina koje su oduševile publiku. Njihova hrabrost i provokativna elegancija definitivno su privukle pažnju svih prisutnih, a sasvim je sigurno da že modeli poslužiti i kao inspiracija maturantkinjama.

Britanska glumačka legenda Helen Miren iznenadila je zlatnom dugačkom haljinom, koja joj je savršeno pristajala i izražavala njen prefinjeni stil.

Šerliz Teron, ikona elegancije, blistala je u  crnoj haljini koja je još više istakla njen prepoznatljivi stil. Sa svojom gracioznošću i samouverenošću, ona je još jednom dokazala zašto je jedna od najtraženijih glumica današnjice.

Bri Larson, talentovana mlada glumica, takođe je privukla poglede svojim odabirom crne haljine. Njen sofisticirani stil odisao je samopouzdanjem i elegancijom.

Modele pogledajte u GALERIJI

 

Komentari (1)
Loading
Veki
14.05.2023 07:17

Remek nedelo.