Nijedna ŽENA mu nije ravna: Prolećni stajling Bože Vreće oduzima dah (FOTO)

Vesti 20.04.2023 19:15 0

Božo Vrećo, pevač poznat po svojoj autentičnosti i prefinjenom ukusu, opet je oduševio svoje obožavaoce predivnim stilom

Nijedna ŽENA mu nije ravna: Prolećni stajling Bože Vreće oduzima dah (FOTO)

Tanjug/ Nenad Mihajlović

Na Instagramu je nedavno podelio fotografiju na kojoj nosi tirkizni klasični dugi mantil, vešto izrađen i dizajniran. Ovaj odevni predmet se izvrsno uklapa s različitim kombinacijama, što naglašava Vrećovu sposobnost da izabere odeću koja se ne samo slaže s njegovom personom, već je i majstor da oživi boje u prolećnom periodu.

Njegov prolećni stajling upotpunio je crvenom maramom koja je bila izvrsno uklopljena s šeširom, crvenim cipelama i rukavicama. Ovaj izbor boja jasno pokazuje Vrećovu sklonost ka riziku i eksperimentiranju s modom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Međutim, čak i s ovakvim jasnim izborom boja, Božo je uspeo da izbegne preterivanje i stvori savršenu harmoniju svoje odevne kombinacije.

Osim toga, Vrećo je u ruci nosio buket cveća, sitnih belih cvetova, što savršeno ide uz njegovi ličnost. Ovaj mali dodatak otkrio je osećaj za detalje i eleganciju koja se refkektuje kroz njegovu muziku i umetnost.

Božo Vrećo, svojim beskompromisnim izborom stila, pokazuje kako moda može biti izraz umetničke duše i emocija. Njegova odevna kombinacija izražava slobodu i hrabrost koju oseća u svojoj umetnosti. 

I dok je moda često podložna trendovima i sezonskim promenama, Vrećo je svojom kreacijom dokazao da pravi stil dolazi iznutra i izražava se kroz ono što nosimo.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading