Ovo je FIZURA broj jedan tokom proleća: Žene širom sveta je OBOŽAVAJU jer je zahvalna i JEDNOSTAVNA za pravljenje!

Vesti 22.03.2023 19:00 0

Ova frizura će tek biti pravi trend

Ovo je FIZURA broj jedan tokom proleća: Žene širom sveta je OBOŽAVAJU jer je zahvalna i JEDNOSTAVNA za pravljenje!

Printscreen/Instagram

Ruža je jedini ukras za kosu koji želimo nositi ovog proljeća – figurativno. Budući da je klasična punđa sada dobila novi izgled koji se zove "punđa ruže" : na modnoim revijama smo već mogli videti kako manekenke nose punđe koje prosećaju na strukturu ružinih latca. 

Lepota takozvane "ružičaste punđe" je u tome što može doći u različitim oblicima i veličinama, u zavisnosti od toga kako nosite kosu i kako želite da postignete izgled.

Na Nedelji mode u Njujorku, stilisti su peglali kosu manekenki, ali pored cvetnog dizajna mogu da se nose i talasi ili lokne.

Slična je klasičnoj balerinskoj punđi - ali ima mnogo više karaktera: "Baš kao i cveće, svaka punđa treba da ima svoj individualni oblik".


Elegancija "ružičaste punđe" izdvaja izgled od drugih frizura koje su na brzinu vezane kako bi kosa bila sklonjena sa lica.

Šta vam je potrebno za "Rose Bun"

Odvojite najmanje 30 minuta za ovu varijantu lepinje i pripremite sledeće proizvode:

Fen za kosu, 
ukosnice za kosu, 
crne elastične gumice, 
lak za kosu. 

Samim tim kako postoji više vrsta ove punđe, postoji i više načina pravljenja. 

Pogledajte neke primere: 

@houseofbraid here is how to get an edgy sleeked back bun using our House Of Braid edge control releasing in April, got2b freeze spray, a comb, a boar bristle brush, and a hair bungee #fyp #updo #hairupdo #updotutorial #haileybeiberbun #hairbun #easyhairstyles #hairtok #foryoupage #hairstyle #hairstylechallenge #sleekbun #asmr ♬ To Me - Alina Baraz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading