Šaliz Teron ima 47 godina i nestvarno je lepa: Nikada je nisu prozivali da se operisala, a uz ove trikove izgleda kao da je vreme stalo za nju

Vesti 23.02.2023 11:25 0

Popularna glumica pridržava se jednostavnih bjuti trikova koji su dostupni najvećem broju žena

Šaliz Teron ima 47 godina i nestvarno je lepa: Nikada je nisu prozivali da se operisala, a uz ove trikove izgleda kao da je vreme stalo za nju

Shutterstock

Povremeno preskoči tuširanje

Iako ništa nije bolje od tuširanja nakon dugog dana, prečesto tuširanje može zapravo isušiti vašu kožu, izazvati perutanje i učiniti da vaša kosa izgleda masno. Teron priznaje da ne misli da je svakodnevno tuširanje neophodno i da može da prođe nekoliko dana bez kupanja.

- Ja sam žilava devojka i mogu nedelju dana bez tuširanja, to mi je u redu - rekla je ona.



Nikada ne zaboravlja da nanese kremu za sunčanje

Nošenje kreme za sunčanje je jedna od najzdravijih stvari koje možete učiniti za svoju lepotu, jer pomaže vašoj koži da duže ostane bez bora i sprečava druge znake starenja. Teron je zaposlena mama, ali nikada ne izlazi iz kuće bez kreme za sunčanje.

 

 

- U mojoj kući se budimo veoma rano, u 5.45 ujutru, ja sam samohrana majka koja pokušava da spremi dvoje dece, spakujem kutije za ručak i ne propustim autobus. Kada se probudim, samo se umijem i stavim kremu za sunčanje - rekla je ona.

Za kosu koristi ricinusovo ulje

Iako nema dokaza da primena ricinusovog ulja koristi kosi, mnogi ljudi tvrde da njihova upotreba pomaže da njihova kosa raste brže i izgleda punije. Theron veruje da ovo lako dostupno ulje hrani njenu kosu i pomaže joj da izgleda najbolje, prenosi Bright Side.

 

 


- Neko mi je rekao za to. Stavljam ga na obrve i skalp jednom ili dva puta nedeljno. To je definitivno doprinelo tome da moja kosa postane gušća, rekla je.

Daje prioritet noćnoj rutini nege kože

 

 

Kao samohrana majka, glumica ujutru nema mnogo vremena, a uveče se trudi da neguje kožu kad god može. - Zaista sam naučila da brinem o svojoj koži noću, pa jutra često uključuju samo toplu vodu, pranje zuba i nanošenje kreme za sunčanje. Mislim bukvalno, to je to. Uveče mogu da radim malo više, obično kada deca spavaju, onda imam malo više vremena za sebe – otkrila je ona.
 

Komentari (0)
Loading