Zbog ovih haljina se radujemo PROLEĆU: Naše glumice nose kreacije koje sve žene treba da imaju u ormaru

Vesti 10.04.2023 22:30 0

Nove prolećne kolekcije donose trendi haljine u vibratnim bojama i klasičnim dezenima

Zbog ovih haljina se radujemo PROLEĆU: Naše glumice nose kreacije koje sve žene treba da imaju u ormaru

Printscreen/Instagram

 

Naprosto nam je u prirodi da kako se kalendarski približavamo toplijim mesecima - naša razmišljanja gravitiraju ka haljinama.

Polovina februara već negde ukazuje da je zima na izmaku i da ćemo vunene džempere uskoro da zamenimo lepršavim haljinicama. 

Iako su komad koji je kod mnogih prisutan u ormanima tokom cele godine, verujemo da nema boljeg osećaja od uvlačenja u svoju omiljenu haljinu bez potrebe za hulahopkama ili džemperom prebačenim preko ramena.

Mada su haljine igrale važnu ulogu i unutar naše jesenje i zimske garderobe, proleće ih iznova pretvoriti u najpoželjniji komad sezone.

 

 

Glumica Anđela Jovanović nosi  haljinu na kojoj dominira cvetni print i neće nas napustiti ni ove sezone, kao ni stari trendovi poput cut-out detalja, štrikanih modela i nezaobilaznih slip haljina. Modeli dugih rukava biće nam omiljeni još nekoliko nedelja, a onda na scenu stupaju oni do laktova, ležerni til i bretele.

 

 

 Katarina Radivojević retko kad promaši sa stajlingom. Definitivno jedna od glavnih komada koje možete nositi na ulicama Srbije i osećati se kao kod kuće jeste crvena haljina na bretele. Modni kritičari kažu da je ovo pun pogodak, ne samo zbog toga što izgleda dobro, već i zato što je u pitanju jako multifunkcionalni komad garedorobe. Možete da je nosite danju uz patike, ili uveče uz štikle i jaču šminku.

 

 

Tamara Dragićević "fura" najčešće ležerni stajling. 

Iako se ne slažemo sa zastarelim pravilom da je dovoljno pokazati samo jedan goli deo tela u isto vreme, postoji nešto tako šik u mini haljinama sa dugim rukavima — nešto čemu Francuskinje naprosto ne mogu da odole. Kombinaciju koju je izabrala Tamara je u duhu zimskog vremena. A ukoliko ispod obučete obične čarape, dobićete savršenu haljinu na preklop.

Komentari (0)
Loading