Ćerka Demi Mur ponovo glavna tema modnih kritičara: Zadnjica seva, a na nogama zimske čizme, kao da je krenula na pijacu

Vesti 29.06.2023 21:29 1

Glumica Skaut VIlis (29), ćerka holuvudskih glumaca Demi Mur i Brusa Vilisa ponovo je skandalozno obučena

demi mur

Profimedia

Glumica Skaut Vilis (29), ćerka holuvudskih glumaca Demi Mur i Brusa Vilisa, često je na ulicama viđena u ekstravagantnim izdanjima, potpuno opuštenim koji su često izgledali na ivici šokatnog. Jedanput se čak pojavila i u pidžami.

I dok neke žene imaju pravilo da ni bez šminke ne idu da bace đubre, to nije slučaj sa mladom glumicom. A najveće iznenađenje privukla je na ulicama Njujorka kada je odlučila da se u znak protesta prošeta gola, bez grudnjaka. To je bio njen jasan odgovor na cenzuru Instagrama koji joj je i zbog golišavih slika i ukinuo nalog.

"Legalno je u Njujorku, ali ne i na Instagramu", napisala je Skaut. Međutim, ovoga puta u Los Anđelesu viđena je u modnom izdanju koje se vrlo brzo našlo na meti kritičara, te su mnogi smatrali da je u pitanju čist promašaj. Na sebi je imala plavi džemper i šorts kao ga je gola i kožne zimske duboke čizme.

Ali ipak najviše pažnje su privuklečizme, dok je u ruci držala korpu. Sve je ličilo kao da je pošla na pijacu, a šta vi mislite?

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
vuk
09.02.2023 15:24

Meni je to simpaticno.Ocigledno je da nema nikakvih egzistencijalnih problema u zivotu pored slavnih roditelja,pa joj nije potrebno ni da prati modne trendove ni da podilazi necijem ukusu.To je luksuz koji mnoge devojke i zene nazalost nemaju.