Kakva bomba od haljine! Kloi Kardašijan u njoj doslovno GORI, stoji kao SALIVENA i ističe figuru, a sada je i PRVI put pokazala sina

Vesti 27.12.2022 11:18 0

Kloi Kardašijan proslavila je svoj prvi Božić kao mama dvoje dece uz veliko otkriće.

Kloi

Printscreen/Instagram/khloekardashian

Zvezda Kardašijanovih je tokom proslave Božića podelila svoj prvi porodični portret sa decom True Tompson (4) i dečakom koji ima oko 5 meseci.

Na fotografiji, Kloi je zablistala u zanosnoj crvenoj haljini bez naramenica, a potpisuje je dizajner Nicolas Jebran, a dijamantski nakit dizajnerka Lorraine Schvartz. Kloi drži za ruku svoju ćerku True koja se slagala sa mamom u slatkoj crvenoj haljini brenda La Roxx sa neutralnim Converse patikama i crvenom mašnom u njoj kosa.

 

 

Da upotpuni trio, Kloi je nosila svog sina u naručju. Za svoju retku javnu fotografiju, dečak je bio obučen u crni kombinezon kako bi obeležio svoju prvu prazničnu sezonu.

- Srećan Božić - sa srcima je napisala 38-godišnjakinja, na šta je Kim Kardašijan odgovorila "Moje bebe".

Na drugoj slici, Kloi i True su viđene kako uživaju u trenutku majke i ćerke.

 

 

- Moja dragocena devojko - napisala je Kloi ispod fotografije zahvalivši se brendovima odeće što su napravili odgovarajuću odeću za njih.

Khloe je dočekala svog sina, čije ime nije javno otkriveno, u julu preko surogat majke sa bivšim partnerom Tristanom Tomsonom.

 

 

Od septembra, ona i NBA igrač nisu razgovarali, osim što su se "dogovarali oko dece", rekao je izvor E! Vesti u to vreme. Međutim, Tristan se pojavio na proslavama Kardašijan-Džener za Noć veštica, a kasnije je proslavio Dan zahvalnosti, radeći sa Kim na krivičnom pravosuđu.

Tokom vikenda, Kloi se pridružila svojim sestrama u domu Kortni Kardašijan na kultnoj žurci za Badnje veče, na kojoj je bilo obilje slatkiša, nastupala je i pevačica Sia. Donele su mnoštvo modnih trenutaka od kojih se zavrti u glavi.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading