Veliki i PUNE usne u DVA koraka: Uzmite vaš sjaj i pomešajte sa OVIM, efekat je NEVEROVATAN!

Vesti 11.02.2023 09:00 0

Žene su oduševljene ovim trikom koji je sada viralan na svim društvenim mrežama

Veliki i PUNE usne u DVA koraka: Uzmite vaš sjaj i pomešajte sa OVIM, efekat je NEVEROVATAN!

Printscreen/TikTok

Retke su žene koje imaju prirodno pune usne, bez potrebe za nekom korekcijom, zbog toga često dodajemo tamniju olovku, popunjavamo uglove usana i radimo piling kako bi izgledale veće.

Danas su zastupljeni različiti hiruški tretmani koji trajno rešavaju problem i vraćaju samopouzdanje. Ukoliko niste ljubitelj igle i želite da izbegnete hijaluron za usne ili botoks, imamo rešenje.

Novo rešenje za pune usne zove se hajlajter za usne, koji u kombinaciji sa olovkom za usne i sjajem čini usne primetno punijim za samo nekoliko sekundi.

 

 

Tapkanje hajlajtera iznad gornje usne je trik koji se koristi godina i bez kojeg gotovo nijedno fotografisanje ne može da prođe, a nova ideja je da se hajlajter nanese na same usne umesto na deo između usana i nosa.

Hajlajter reflektuje svetlost, pa je jasno odakle dolazi iluzija punijih usana, a naš omiljeni deo ovog trika je da se izuzetno lako nanosi i da ne zahteva da kupujete novi proizvod za šminku povrh onih koje već imate u neseserima.

Neki TikTokeri otišli ​​su korak dalje i naneli sloj hajlajtera preko cele donje usne, a zatim ga premazali sjajem za maksimalni efekat svetlucanja. Koji god metod da odaberete, i sami ćemo se uveriti koliko je kombinacija hajlajtera i sjaja moćna za postizanje vrhunske punoće i volumena usana.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading