"Voditelj sam i evo kako se ŠMINKAM za emisiju": Muškarac SRUŠIO internet svojim UMEĆEM, bolje barata ČETKICOM od mnogih žena

Vesti 26.11.2022 20:55 0

Američki voditelj je na svom TikTok nalogu pokazao kako se priprema za svaku emisiju.

"Voditelj sam i evo kako se ŠMINKAM za emisiju": Muškarac SRUŠIO internet svojim UMEĆEM, bolje barata ČETKICOM od mnogih žena

Printscreen/ TikTok

Američki voditelj Ašer Red je svojim objavama pokazao kako se priprema za TV program i to u detalje. Naime, Ašer je snimio ceo tutorijal kako se šminka, a u drugom se može videti kako nastaje njegova frizura.

Svi znamo da voditeljski posao nije ni malo naivan, te se od svakog voditelja očekuje da izgleda besprekorno jer kamera može uhvatiti i najsitnije detalje koje oni žele da sakriju.

U snimku gde se šminka, Ašer pokazuje svaki korak i preparat koji nanosi na svoje lice kako bi dobio prirodni mat izgled, koji će na ekranu izgledati savršeno. I veoma je vešt sa četkicama za šminkanje.

 

 

Na drugom snimku, koji može da posluži svima koji imaju kratko ošišanu frizuru, takođe je pokazao koje preparate koristi kako bi dobio frizuru koja neće "raditi šta ona hoće".

 

 

Moramo priznati da je ovo pravo osveženje, što je jedan muškarac podelio kako se sprema za svoj posao iako to uključuje aktivnosti koji se uglavnom pripisuju ženama. Još jedan je dokaz da ulepšavanje nije rezervisano samo za dame. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading