15:09 Poznati "Moja deca će ostati bez oca": Poznati voditelj otkrio da ima rak pluća u terminalnoj fazi i još nekoliko meseci života
16:18 Poznati Žestok odgovor Sofije Vergare zapalio internet: Voditelj pokušao da je ismeje glumicu, nije se nadao ovom ishodu
15:40 Poznati Javna je tajna šta je radio deci: Obožavani voditelj dečijih emisija brutalno zlostavljao devojčice
13:34 Zdravlje "Imam rak kože": Poznati voditelj u programu uživo saopštio da ima tešku bolest, a ovo su bili prvi simptomi koje je primetio
09:25 Poznati Potpuno je NEPREPOZNATLJIV: Slavni voditelj šoua "Ja imam talenat" je toliko PRETERAO sa botoksom, da je lice počelo da mu se TOPI
20:55 Lepota i Moda "Voditelj sam i evo kako se ŠMINKAM za emisiju": Muškarac SRUŠIO internet svojim UMEĆEM, bolje barata ČETKICOM od mnogih žena
09:50 Poznati Ona je ČAK 20 godina mlađa od voditelja: EVO kako izgleda SUPRUGA glumca Dragana Marinkovića Mace
10:00 Poznati Sećate li se PILETA? Prodavao je gomilu BESMISLENIH stvari, uveseljavao NAROD, evo gde je danas PRESMEŠNI voditelj
09:53 Zdravlje Zbog ovoga je DEJAN PANELIĆ završio na operativnom stolu: Ne ignorišite simptome kao što su dijareja, JEZIVI bolovi u stomaku i MUČNINA
09:41 Poznati Minimaks je bio prava zvezda: Njegovu prvu emisiju proglasili su KIČEM, kasnije se "TUKLI" za gostovanje, ovo su čuveni AFORIZMI koje ćemo zauvek pamtiti
17:38 Poznati Branko Kockica je voleo svoju ženu punih 50 godina: Živeli su u malom stanu na Vračaru i usvojili VRANU, jednu stvar joj nije OPROSTIO
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale