Potpuni PROMAŠAJ srpske blogerke: Od glave do pete ISKOPIRALA stajling Danijele Dimitrovske

D. D. R. Vesti 04.11.2022 21:13 1

Lepo je kada znate da ste nečiji modni uzor i da se taj neko trudi da isprati svaki vaš korak, ali ponekad za ovu drugu stranu to može biti mač sa dve oštrice.

Potpuni PROMAŠAJ srpske blogerke: Od glave do pete ISKOPIRALA stajling Danijele Dimitrovske

Printscreen/ Instagram

Ovoga puta, takav fijasko doživela je i blogerka Ena Luna koja se na žurki magazina Hello pojavila u identičnom izdanju koje je pre samo nedelju dana, poznata srpska manekenka i top model Danijela Dimitrovska objavila na svom instagram nalogu.

Naime, uz opis: "Iz dnevnika za ovaj vikend izdvajamo..." Dimitrovska je objavila fotografiju na kojoj pozira sa flašom šampanjca u desnoj ruci, dok u levoj drži čuvenu Lady Dior torbu koju je proslavila princeza Dajana, a na sebi je imala nesvakidašnju svetlucavu haljinu, koju je upotpunila crnim sakoom uz visoko vezanu punđu.

 

 

Preko devet hiljada lajkova i na stotine komentara, očigledno su bili dovoljna inspiracija za blogerku iz Novog Sada - Enu Lunu, da do poslednjeg detalja iskopira stajling nekadašnje manekenke koja je radila za najčuvenije modne kuće kao što su Valentino, Dior, Guči, Šanel...

Od haljine, pa sve do frizure, sakoa, pa čak i torbice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

 

S obzirom na to da se Ena Luna predstavlja kao neko ko se razume u modu i prati trendove, morala bi da bude svesna činjenice da je ovoj kombinaciji trebalo da pruži i lični pečat, a ne da "ukrade" Danijelin.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Zoor
04.11.2022 22:00

Pa,ustvari one obadve kopiraju ledi!!