TikTok trend koji je podelio SVET: Evo zašto se DEVOJKE šminkaju tako da IZGLEDAJU kao da su upravo PLAKALE

Vesti 29.10.2022 12:55 0

Novi trend na TikToku se zove "Crying Makeup", a mnogo je onih koji se pitaju zašto se devojke trude da izgledaju kao da su upravo plakale

TikTok trend koji je podelio SVET: Evo zašto se DEVOJKE šminkaju tako da IZGLEDAJU kao da su upravo PLAKALE

Printscreen/TikTok

Prošle nedelje, šminkerka Zoe Kim Keneli objavila je video koji pokazuje damama kako mogu da postignu ovaj izgled. Osim na obraze, nanela je crveno i roze rumenilo na oči i nos. Dodala je šljokice na kapke, ispod očiju, na obraze, iznad usana i na bradu. Na usne je stavila kombinaciju karmina i sjaja i razmazala ih, a video je izazvao ogromno interesovanje devojaka koje su odmah poželele da kopiraju "crying Makeup".

@zoekimkenealy #greenscreen crying makeup look tutorial 😅 Can I go as a crying person for Halloween or is that not a thing #cryingmakeup #tearmakeup #cryingeyes #makeupforhalloween ♬ Show Me How (Album V) - Men I Trust


Brojni drugi šminkeri i influenseri su ispratili ovaj trend i prikazali slićne snimke, pa hashtag "CryingMakeup" na TikTok-u trenutno ima više od pet miliona pregleda.

 

„Zaista izgledam lepše nakon što se isplačem“, napisala je jedna korisnica. „Volim ovaj način šminkanja i praktikujem ga od 2012. godine“, dodala je drugi.

Međutim, neki smatraju da je ovaj trend neobičan. „Šta neće da izmisle samo da bi skupili preglede“, jedan je od komentara.

Komentari (0)
Loading