13:44 Dom i saveti Žene u Srbiji masovno spavaju u krompir krevetu: Kunu se u njega, kažu da se noću više ne bude i ne muče se s nesanicom
17:07 Ispovesti Odrasli širom sveta sisaju cuclu! Bizaran trend se širi velikom brzinom, rade to čak i na poslu!
11:54 Ispovesti Da li ste u grupi 7? Novi tiktok trend osvojio Srbiju, niko ne zna o čemu se radi, a ipak se svi pitaju da li joj pripadaju
10:58 Lepota i Moda Šminkanje pre tuširanja je novi hit: Ovaj bizaran trend osvojio devojke, da li je vama ovo normalno?
13:18 Zdravlje Milioni ljudi ne peru kosu zbog viralnog trenda: Doktori su zgroženi, upozoravaju da to može izazvati gadnu upalu i ćelavost
20:42 Lepota i Moda Tik Tok nastavlja da diktira bjuti trendove: "Nepristupačni" mejkap je novi hit među influenserkama
12:01 Lepota i Moda Estetski hirurzi će uskoro imati prazne ambulante! Pojavio se najbizarniji TikTok trend za kojim su mlade devojke "otkinule"
20:12 Lepota i Moda Opasan trend kruži društvenim mrežama: Milion žena je naselo, htele da se reše peruti, pa sebi napravile pakao
13:09 Porodica Jadnice ili carice, šta vi kažete? Žene masovno glume da su dobile poklone od muževa, pa to objavljuju po mrežama
18:50 Lepota i Moda Ovaj trend nege kose zaludeo bjuti svet: Žene su oduševljene efektima, a sve što vam treba je čarapa
18:30 Lepota i Moda Ovo su tri manikira koje danas svaka žena gugla u Srbiji: Zaboravite na dosadni balajaž, dolaze nam morski talasi na noktima
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac