Uz jedan trend će PUDER celog dana ostati na LICU: Ne košta BAŠ NIŠTA, a koža će izgledati blistavo i PRIRODNO

Vesti 11.10.2022 15:27 0

Trendovi u svetu lepote se stalno menjaju, a mnogo njih se prvo nađe na TikToku. Mogu se pronaći trikovi koji štede vreme i olakšavaju dnevnu rutinu.

žena

Shutterstock

TikTok je brujao o triku koji izgleda toliko banalno da se na prvi pogled sumnja u rezultat, međutim, rezultati potvrđuju suprotno.

Činjenica je da je puder zapravo centar svake šminke. Ako ne deluje dobro na kožu, teško da možemo biti zadovoljni konačnim izgledom. Svaka žena je u potrazi za puderom, ukoliko ga, srećom, već nije pronašla i želja je da se ponaša kao druga koža na licu. Potreban nam je proizvod koji će dugo trajati i savršeno prikriti sve nepravilnosti, pritom, da ostane celog dana na licu.

Potraga za puderom je jedan od najvećih izazova u svetu lepote. Međutim, možda problem nije u proizvodu, već kako se nanosi taj puder.

Upravo je zato ovaj TikTok trik privukao toliku pažnju jer je jednostavan i efikasan. Rezultati su veoma impresivni, ako je možemo da zaključimo po komentarima žena. Sve što vam je potrebno je vaš omiljeni puder i čaša vode.

Za početak stavite nekoliko kapi pudera u vodu, sve dobro promešajte i krenite sa šminkom. Činjenica je da će puder savršeno „sesti“ na lice, ali se i njegova formula neće uvlačiti u pore i fine linije kože. Svakako će koža izgledati kao da puca od prirodnog sjaja.

Tekstura pudera je jednostavno prelepa i veoma prirodna, a prednost je što se puder ne preslikava. Ostaje fiksiran na koži kao da ste pre nanošenja naneli najbolji prajmer na svetu.

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading