Trend koji je totalno ZALUDEO ceo svet: Novi način KONTURISANJA lica daje još veću MOĆ da istaknete sve što želite (VIDEO)

Vesti 02.05.2023 08:30 0

Mnogo lakši i mnogo efikasniji način za konturisanje lica

Trend koji je totalno ZALUDEO ceo svet: Novi način KONTURISANJA lica daje još veću MOĆ da istaknete sve što želite (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Sa šminkom imamo moć da sakrijemo sve ono što se treba sakriti i istaknuti ono najbolje na nama. Tehnika konturisanja lica nam je dala moć da to još više usavršimo i dovedemo do perfekcije. 

Zvezde, krugovi i trouglovi sada mogu da zamene ravne linije koje crtate kada konturišete, sve je u suštini dobrom raspoređivanju tamnijeg i svetlijeg pudere i pozicioniranju rumenila.

BItno je da sve samo dobro uklopiti i ukombinujete. 

Kod ovih kontura je pozitivna strana ta što nećete morati dugo da se mučite sa blendanjem, kao što je to slučaj sa linijama.

Tamniji puder za konturu rasporedite oko usta, duž vilice i jagodica i uz liniju kose na čelu, dok ćete svetliji da primenite na područje oko očiju i ispunite praznine pre nego što na jagodice nanesete rumenilo. U stvari, radite isto ono što biste radile i kod običnog konturisanja, samo umesto linija stavljajte krugove. Na kraju sve izblendujte sunđerom.

Ako nemate kružni aplikator, možete koristiti i neku veću četkicu kojom možete da naneste krugove ili, kako su neke devojke uradile, poklopcem od ruža za usne.

 

Komentari (0)
Loading