BRIJAČU je zauvek okrenula LEĐA: Sada zarađuje MNOGO više nego pre, iako većina tvrdi da je ovo DEGUTANTNO!

Vesti 17.05.2022 20:28 0

Kalitu Fajr više ne želi da krije dlačice na telu

BRIJAČU je zauvek okrenula LEĐA: Sada zarađuje MNOGO više nego pre, iako većina tvrdi da je ovo DEGUTANTNO!

Printscreen/Instagram

U poslednje vreme dosta žena odlučuje da kažu zbogom brijaču i tvrde da im je dosta brijanja i šminkanja, pa su pokrenule trend koji je zaludeo svet. Naime, mnoge žene su odustale od brijača i krema za uklanjanje dlačica, kako na nogama tako i ispod pazuha.

Jedna od internet predvodnica tog trenda je i "OnlyFans" zvezda Kalita Fajr (34) koja je prestala sa brijanjem pre dve godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calita (@calitafire)

Kalita, koja je poreklom iz Londona, ali sada živi u Španiji, zarađuje stotine hiljada dolara na "OnlyFansu" prodavajući fotografije svojih dlakavih nogu.

 

"Smešno je, na OnlyFansu s dlakama na telu zarađujem mnogo više nego kada bih se obrijala, jer je to niša. Iznenadila sam se da bi to bilo isplativo, jer nisam puštala dlake na telu da bih na tome zarađivala", rekla je Kalita za "Mirror".

"OnlyFans" zvezda je priznala da zbog svojih dlačica na telu ima problema s pronalaskom muškaraca, jer muškarci nisu preterani fanovi dlakavih žena, međutim, Kalitu to ne sprečava da nastavi da pušta dlake i zarađuje od svog dlakavog tela, pa koliko god to nije ženstveno.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading