Zbog ovih MODNIH ODABIRA možete izgledati i do 5 kg deblje: Ne prija nam svima ista ODEĆA, ispravite greške koje svi prave

M. G. Vesti 16.04.2022 13:25 0

Kada biramo odeću koju ćete obući, uvek želimo da ona laska našoj figuri, da sakrije eventualne nedostatke i istakne sve ono što volimo na svom telu, naravno u granicama dobrog ukusa.

dijeta

Shutterstock

Ipak, ponekad se potkradu greške koje mogu da budu krivac što se u odeći osećamo neprijatno i zbog kojih nam se čini da izgledamo deblje nego što zaista jesmo.

Zato pažljivo birajte garderobu i ove greške izbegavajte u širokom luku. Narušiće vaš izgled i učiniti da izgledate i do 5 kilograma deblje.

1. Svetle farmerke

Farmerke sa izbeljenim delovima na butinama čine da i potpuno mršave žene izgledaju punije.

Kako biste izbegli ovu, prema rečima modnih stručnjaka, čestu grešku koju žene prave, uvek birajte tamnije modele farmerki koji će laskati figuri.

2. Preuska garderoba

Majice, haljine, suknje ili pantalone koje su preuske će vizuelno učiniti da izgledate kao da se borite sa viškom kilograma. Ne vodite se veličinom koja piše, jer veličine variraju u od proizvođača do proizvođača, već time kako vam nešto stoji. Biranje modela koji vas stežu je najveća greška, ništa gore ne možete da uradite za svoj izgled.

3. Ni previše široka garderoba nije dobro rešenje

U poslednje vreme širi krojevi su u trendu, ali ni tu ne treba preterivati. Kako uska garderoba nije dobra, baš tako nisu pametan izbor ni preširoki komadi. Rizikujete da u njima izgledate neuredno i deblje.

Ukoliko volite "baggy" komade, vodite računa da ih uvek kombinujete sa drugim predmetom koji je uži, na primer, širi duks i helanke.

4. Birate pogrešnu obuću

Kao što je odeća može da učini da figura deluje neskladno, tako može i obuća. Loš izbor modela može vizuelno da skrati nogu i učiniti da izgleda punije. Izbegavajte plitke čizme sečene na sredini lista, zaobljenu obuću, a ako ste nižeg rasta za vas nikako nisu čizme preko kolena.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading