Patike sa štiklom usijale mreže: Riz Viterspun pokazala svoj omiljen par bizarne obuće, ovo ludilo još niste videli!

Vesti 25.10.2024 16:30 0

Druge poznate ličnosti, uključujući Hodu Kotb i Džejn Fondu, su takođe viđene u ovim cipelama

Riz

Printscreen/Instagram/reesewitherspoon

Ima li legendarnijeg para od Riz Viterspun i patika sa štiklama?

Glumica (48) je prošlog meseca nosila je patike brenda ,,Sneex" dok je bila na setu serije ,,Jutarnji šou" . Onda, nekoliko nedelja kasnije, ponovo je obula isti model dok je razgovarala sa osnivačicom brenda, Sarom Blejkli na događaju koji je organizovao ,,Hello Sunshine" .

Cipele ovog brenda se razlikuju od bolnih modela jer se težina bolje raspoređuje i ima pažljivo dizajniran prednji deo za prste.

Druge poznate ličnosti, uključujući Hodu Kotb i Džejn Fondu, su takođe viđene u ovim cipelama.

Riz je uz patike nosila jarko crvenu haljinu koju je ulepšala jednostavnim lančićem i narukvicom. Kasnije je obukla jednako ženstvenu haljinu u narandžastoj nijansi.

 

 

Haljina je imala dugmad na prednoj strani, kaiš i dva džepa. Umesto patika, Riz je obula elegantne štikle u nežnoj roze boji sa metalik zlatnim špicevima.

Tu nije bio kraj jer se glumica ponovo presvukla. Riz je na kraju obukla ležeran autfit koji se sastojao od bele košulje i farmerki. Preko košulje je nosila kratki crni blejzer zakopčan na vrhu. Delovalo je kao da je ponovo obula iste patike sa štiklom koje je nosila na prvoj slici.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading