Majka i ćerka u dve potpuno različite kombinacije: Anica Dobra i Mina Sovtić u autfitima koji stoje ženama apsolutno svih godina

Nedeljko Tišanović Vesti 24.10.2024 11:09 0

Bez greške...

ATA Images

ATA Images

Na pres konferenciji povodom jednog filmskog ostvarenja pojavile su se majka i ćerka, glumice Anica Dobra i Mina Sovtić koje su naočigled svih privukle mnogo pažnje zbog modnih kombinacijama u kojima su se pojavile. 

One su na sopstvenom primeru demonstrirale kako garderoba ne poznaje godine i prilike nego da je sve u energiji osoba koje nose modne komade.

U vezi sa tim, njih dve su se pojavile u potpuo različitim stilovima. Mina je obukla nešto formalnije komade, te je i donela takvu energiju. Odlučila se da ponese bež sako koji je kombinovala sa belom majicom, svetlo bež pantalonama i braon kaišem koji je imao zlatnu šnalu. 

Anica je s druge strane odlučila da ponese skroz opušteni stil, te se pojavila u ultramodernom kačketu koji je bio najupečatljiviji detalj u njenom autfitu. Na sve ovo kombinovala je crni duks sa dugim sivkastim kaputom.

Ovim su dokazale da bez obzira na to u kojoj prilici nosite određenu kombinaciju ili kojih god da ste godina, sve apsolutno zavisi od vašeg stava i energije. 

Čiji autfit vam se više dopada?



Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading