Dženifer Aniston promenila boju kose: Ova nijansa je HIT jeseni! Moderna verzija najpopularnije frizure svih vremena sigurno će vas podmladiti

Slobodanka Ćorić Vesti 18.10.2024 14:30 0

Ako postoji neko ko može da utiče na odluke o lepoti žena širom sveta, to je svakako Dženifer Aniston

Dženifer Aniston

EPA

Ove godine na dodeli Emi nagrada, poznata glumica Dženifer Aniston prošetala je crvenim tepihom sa novom nijansom plave kose koja je postala veliki trend ove jeseni i zime.

Ova boja, više puterasta nego zlatna, podseća na njenu staru frizuru iz serije, a trenutna nijansa predstavlja modernu interpretaciju legendarne "Rejčel" frizure, sa dužim slojevima i ravnijim izgledom, stilizovanom četkom i fenom.

Ako postoji neko ko može da utiče na odluke o lepoti žena širom sveta, to je svakako Dženifer Aniston. Njena linija proizvoda za negu kose, LolaVie, izaziva oduševljenje, a njen stil nosi jedan od najpopularnijih frizura svih vremena, „Rejčel“, koju je nosila kao Rejčel Grin u seriji „Prijatelji“.

 

 

Zahvaljujući svom izgledu na dodeli nagrada Emi 2024, inspirisaće mnoge da isprobaju ovu novu plavu boju.

Ove sezone se vraćamo tamnijim korenima i puterastim krajevima - važno je napomenuti da ovi pramenovi ne dopiru do samih korena, kako bi se postigao prirodniji izgled osunčane kose.

 

 

Za razliku od bob dužine koju je nosila tokom snimanja serije, njena trenutna frizura ima duže slojeve i naglašava važnost stilizovanja četkom i fenom, stvarajući ravniju verziju legendarne frizure.

Komentari (0)
Loading