Najbolje i najtraženije čizme za jesen: Udobnost i stil za svaki trenutak, a žene otkidaju za njima

Slobodanka Ćorić Vesti 18.10.2024 14:05 0

Od udobnih čizama za šetnju po prirodi do elegantnih modela za kancelariju i zabavne opcije za prazničnu sezonu, evo najboljih čizama koje možete kupiti sada

čizme

Shutterstock

Bilo da šetate po prirodi, trčite po gradu ili idete na posao, kvalitetna obuća je neophodna u ovo doba godine. Evo našeg izbora najboljih čizama koje možete kupiti sada.

Nekoliko stvari čini izlazak u jesenjem hladnoći manje privlačnim nego nedostatak prave obuće. Međutim, pronalaženje stilskih čizama koje mogu izdržati sve vremenske prilike i koje su prikladne za različite prilike nije uvek lako.

Zato smo uradili teži deo posla za vas i suzili opcije. Od udobnih čizama za šetnju po prirodi do elegantnih modela za kancelariju i zabavne opcije za prazničnu sezonu, evo najboljih čizama koje možete kupiti sada.

Najbolje čizme za put do kancelarije

 

 

1. Marks & Spencer Chelsea čizme

Chelsea čizma sa ravnim đonom je osnovni komad u svakoj garderobi, a ovaj pristupačni model u suptilnoj bordo boji biće neprocenjiv ove jeseni. Nosite ih uz skraćene farmerke i debeo džemper za opuštenije kancelarije, ili ih stilizujte uz duže široke pantalone i prugastu košulju za elegantnije dane.

 

 

2. Dune London Parked biker čizme

Biker peta daje vam malo visine, a istovremeno je dovoljno udobna za trčanje po gradu. Veliki sam obožavalac ovih Dune London čizama koje će izgledati moderno uz crno odelo ili stilizovano uz mini haljinu. Kvadratni vrh takođe ih čini fantastičnim za osobe sa širom stopalom.

 

 

3. Zara čizme sa kitten petom

Nema ničega što više govori „dobrodošla, jesen“ od smešnog para čizama od brušene kože, a ovaj model iz Zare je pristupačan i chic. Peta visine 4,3 cm dobro se uklapa uz suknje i haljine, a dovoljno je niska da se udobno hodate. Uložite u zaštitu za brušenu kožu da biste ih sačuvali tokom sezone.

 

 

4. & Other Stories čizme sa petom

Blok peta je najbolji prijatelj putnika, a ovaj model iz & Other Stories je dovoljno svestran da se može nositi uz većinu vaše garderobe. Blago su više od čizama do članka, tako da će dobro izgledati uz midi haljine i široke pantalone, kao i uz skraćene farmerke.

 

 

5. John Lewis čizme do kolena

Ako više volite čizme do kolena, onda je ovaj smeđi model, sa visinom pete od 6,9 cm, vredan provere. Klasične su i mogu se uklopiti uz sve što nosite, ali se osećaju veoma modernima sa svojim cilindričnim potplatom i malim zlatnim detaljima. Nosila bih ih uz usku maxi haljinu i blejzer.

 

 

 

Komentari (0)
Loading