Svi uzdišu za Pamelom Anderson: Fatalna plavuša zablistala u zelenoj haljini kao nikada do sad, a tek kada joj vidite lice!

Vesti 09.10.2024 20:27 0

Pamela je izgledala sveže i sjajno zahvaljujući nežnom puderu uparenom sa jedva vidljivim rumenilom, bronzerom, koralnom senkom i suptilnom roze karminom

Pamela Anderson

Profimedia

Pamela Anderson je u poslednje vreme postala poznata po pojavljivanju na crvenim tepisima bez šminke, što je izazvalo divljenje od strane publike. Glumica i manekenka je potpuno savladala umetnost minimalne šminke.

Zvezda se u utorak, 8. oktobra pojavila u glamuroznoj haljini, a na licu je imala jednostavnu senku za oči i ruž za usne.

Anderson je na proglašenje Glamurove žene godine stigla u zelenoj haljini u nijansi mente sa prozirnim dekolteom koji joj se protezao preko ramena i pretvorio se u ogrtač koji se vukao po podu. Zbog raskoši haljine, Andersonova je izabrala jednostavne minđuše i prsten, a izgled je kompletirala lakiranim bež cipelama.

Pamela je izgledala sveže i sjajno zahvaljujući nežnom puderu uparenom sa jedva vidljivim rumenilom, bronzerom, koralnom senkom i suptilnom roze karminom. Njena čuvena plava kosa joj je padala na leđa.

Andersonova je nedavno govorila o tome zašto je prestala da nosi šminku, rekavši da joj se više dopada kako je izgledala sa šminkom u dvadesetim godinama nego sada.

„Samo sam to uradila i poigrala sam se sa tim“, rekla je za Glamour.  „Nemam ništa protiv šminke, ali samo sam mislila kao da mi je bolje stajala u 20-im nego sada."

Objasnila je da je, kako je postajala starija, želela da izbegne jurnjavu za mladima.

„Naići ćete na raskrsnicu u svojim 50-im i zapitati ćete se: 'Hoću li da jurim mladost? Hoću li da budem očajna? Ili ću prihvatiti sebe?", nastavila je. ,,I to je praksa. Teško je reći da pokušavate ovo ako i dalje idete na crvene tepihe i slikate se za naslovnice časopisa sa šminkom na licu.” 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading