Ma više se nećete mučiti sa preuskim pantalonama: Starinski trik bake ove devojke raspametio milione

Tatjana Badarević Vesti 05.10.2024 11:50 0

Trik joj je prenela baka, a mnogi su bili šokirani što je stvarno funkcionisao

pantalone

Printscreen/TikTok

 

Svi smo nekad kupili pantalone koje su nam na kraju bile preuske i nismo ih mogli nositi, a iako ih većina tad ubaci u zadnji deo ormara ili nekome pokloni, čini se da ne mora... Jedna TikTokerka je ispričala kako je bila razočarana jer joj novi par pantalona koje je kupila nije pristajao, ali onda je saznala za trik koji ju je oduševio, prenosi Mirror. U TikTok videu Lili kaže da je nedavno sebi kupila za broj manje pantalone nego inače jer njene veličine nije bilo, no brzo je shvatila da joj ipak ne stoje dobro. A onda je baka savetovala da u njima ode pod tuš!

"Razgovarala sam s bakom, a ona me pitala 'jesi li se već istuširala u njima?' Pomislila sam: ‘Što?! Ne, nisam se istuširala u pantalonama. O čemu pričaš?’ Samo je rekla: ‘Veruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše prirodno i nemoj ih stavljati u sušilicu.”

 

 

Budući da je bila očajna uradila je, kaže, baš kako joj je baka savetovala, a sledećeg jutra su joj super stajale, kao da su u njenoj veličini. Pratioce je šokiralo da ovo stvarno deluje, iako su se neki unapred ježili od pomisli hodanja u mokrim pantalonama. "To je odavno poznata stvar, imam 75 godina i to sam u 20-ima stalno radila sa pantalonama u koje više nisam mogla ući!", otkrila je jedna žena.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading