Sve obukle duge haljine, samo Milica Todorović u crnom kombinezonu: Koja pevačica je imala najbolji stajling na svadbi Aleksandre Bursać?

Nedeljko Tišanović Vesti 03.10.2024 10:00 0

Čija toaleta vam je najlepša?

ATA Images

ATA Images

Juče je sudbonosno "DA" izgovorila pevačica Aleksanda Bursać svom izabraniku pevaču Stevanu Sekuliću.

Aleksandra i Stefan su svoju romansu dugo krili, a javnost je saznala za njihovu veridbu kada je Stevan zaprosio Aleksandru u Diznilendu.

Upoznali su se kada je Aleksandra, iako nije htela da izlazi, na nagovor prijatelja otišla u provod. Tamo je Stevan otpevao pesmu "Takva kosa crna", koja je nju osvojila. Pogledi su im se sreli, i oboje su osetili posebnu povezanost. 

Aleksandra je te večeri otpevala "Čini mi se da sam se zaljubila", što je jasno pokazalo njena osećanja. 

Juče svu svoju ljubav ovekovečili, a njihovom slavlju prisustvovale su brojne poznate ličnosti, prvenstveno iz sveta muzike. Posebnu pažnju privukle su Aleksandrine koleginice koje su zablistale u svojim toaletama.

Ispred fotoreportera pozirale su Nikolina Kovač, Gabrijela Pejčev, Biljana Sečivanović, Ivana Pavković, Dragica Zlatić, Jelena Kostov, Jelena Gerbec kao i Milica Todorović koja se izdvojila jer je u odnosu na svoje koleginice koje su nosile pretežno haljine i suknje, odlučila da ponese vrlo izazovan crni kobinezon. 

Moramo priznati da su se sve potrudile da besprekorno izgledaju, mi nemamo zamerke... 

Koja se vama toaleta najviše dopada?

 

Bonus video: 

 

@najzena.rs Tea, Milica ili Sandra Afrika? Kojoj bolje stoji kombinezon? #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryou #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading