Slađa Alegro smišala 30 kilograma, izgleda kao grom: Jelovnik poznate pevačice topi kilograme, jedno je ključna stvar

Nedeljko Tišanović Vesti 22.08.2024 10:47 0

Ona se posle porođaja doslovno istopila.

ATA Images

ATA Images

Pevačica Slađa Alegro nakon porođaja kod imala je višak kilograma koje je odlučila da "istopi" i da svoju liniju dovede do savršenstva. Ona je 2018. godine na svet donela ćerkicu Milu i kako je ispričala tokom trudničkih dana imala je 82 kilograma.

Baš sam bila debela. Imala sam 82 kilograma, što je mnogo na moju visinu. U trudnoći sam se opustila jer sam išla kao stvarenju svoje najveće želje. Za sve ostalo me je bilo baš briga. Jela sam dnevno i po 300 grama čokolade, kao i razne fast food obroke. A to je ostavilo traga na mojoj figuri — ispričala je jednom prilikom pevačica za Informer i dodala:

Dok sam bila trudna, nisam ni mislila o kilaži, ali kada sam se porodila, shvatila sam da to neće tako lako nestati.

Dodala je i da joj nije bilo lako da se reši viška kilograma.

Pogotovo ako ste u godinama u kojima sam ja rodila Milu. Nakon trudnoće treba dosta da se radi na sebi da bi se telo vratilo u normalu.

Kako je ispričala, njen suprug joj je dosta pomogao da smrša čak 30 kilograma. Pevačica sada ima 52 kilograma i svoju figuru održava redovnim vežbanjem i izbalansiranom ishranom. 

Moj suprug Zoran je pravi vojnik! On mi je pomogao da kontrolišem šta jedem, što je veoma važno ako nemate dovoljno volje. Potpuno sam promenila način ishrane, izbacila slatkiše, a dosta mi je pomogla i ćerka Mila. Zbog nje sam počela uveče da ležem na vreme i da ustajem rano, a to je jako bitan faktor kada je mršavljenje u pitanju — objašnjava pevačica za Hit.

Kako sada izgleda primer njenog jelovnika za jedan dan, preneo je Informer.

  • Doručak: Tost hleb, ćureća prsa i čaj
  • Ručak: Piletina sa salatom
  • Užina: Voće po izboru
  • Večera: Riba sa grilovanim povrćem

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading