Kajli Džener postala manekenka: Prošetala pistom u crnoj balskoj haljini, sestra Kendal je pozelenela od ljubomore

Vesti 02.10.2024 20:28 0

Haljina je imala otvoren dekolte i dramatičan donji deo

Kajli

JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Verovali ili ne, Kajli Džener je po prvi put prošetala pistom tokom Nedelje mode u Parizu. Istina je da je ranije sedela u prvom redu revija, ali sada je na najbolji mogući način zakoračila na pistu.

Kajli je na reviji brenda Koperoni koja je bila smeštena u Diznilendu nosila dramatičnu crnu haljinu. To je bio savršen kraljevsko-gotički momenat, a kompletirao ga je sjajan dvorac Uspavane lepotice.

Kako navodi brend Kajlna haljina je bila ,,tamna balska haljina". Haljina je imala otvoren dekolte i dramatičan donji deo. Izgled je upotpunila dugačkim operskim rukavicama i štiklama.

Fanovi će se setiti viralnog trenutka iz detinjstva sestara Džener kada je Kendal izrazila želju da postane manekenka, što je izazvalo burnu reakciju od strane Kajli. Kendal je svojoj mami pokazala album u kome su bile njene fotografije, a onda je isto uradila i Kajli jer je bila ljubomorna na svoju sestru. Međutim, njen album nije dobio očekivanu pažnju od strane mame Kris, te je Kajli počela da besni i drsko bacila album.

Izgleda da je sada Kajli u centru pažnje kada je moda u pitanju, i to nas navodi da se zapitamo da li je mega poznata manekenka Kendal Džener bar malčice ljubomorna na svoju mlađu sestru.

Njena mama, Kris Džener je naravno podelila trenutak na svom Instagramu, i napisala: ,,Moja prelepa princeza! @kyliejenner večeras zatvara Koperonijevu reviju u Diznilendu u Parizu! @coperni ."

Premda Kajlina haljina još uvek nije dostupna, Koperoni je pružio priliku fanovima da uzmu haljinu odmah nakon revije. Koperonijeva nova tašna ,,Mickey Mouse Swipe Bag" je trenutno na prodaju na sajtu brenda i njena cena iznosi oko 743 eura (820 dolara).

,,Pravo sa naše revije SS25 u Diznilendu, u Parizu, ova limitirana 'Swipe' tašna prihvata ikonski Kaperonijev stil i spaja ga sa srži Diznijevog Miki Mausa," piše u opisu.

Koperoni je pred Dženerin prvi nastup na reviji cele sedmice objavljivao slike lokacije. Kajli je takođe uživala u Parizu tokom Nedelje mode, i pojavila se na godišnjoj gala večeri ,,Business Fashion"-a, prenosi InStyle.

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Sve što vam treba ove jeseni je kaput Ane Ivanović! Izdužuje figuru i sužava struk #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading