Pred penzijom, a želi da se uda: Isplivali novi detalji o braku Kris Džener i njenog dečka, u vezi su više od 10 godina!

Vesti 12.07.2024 15:23 0

Već neko vreme kruže glasine da je Kris verena jer je viđena kako nosi dijamantski prsten od 1,2 miliona dolara...

Kris Džener

EPA

Čini se da je Kris Džener spremna da napravi sledeći korak sa svojim dečkom Korijem Gemblom sa kojim je u vezi više od decenije.

Zvezda je podelila svoje mišljenje o braku sa svojim najboljim prijateljicama Keti Hilton i Fej Resnik.

Kris je tokom najnovije epizode ​​serijala ,,Kardašijanovi", otkrila da će biti podvrgnuta uklanjanju materice. Međutim, pre nego što je podelila vest, njene drugarice su mislile da će rijaliti zvezda stupiti u brak sa Korijem.

Kris, koja je bila udata za Roberta Kardašijana od 1978. do 1991. godine, a potom i za Kejtlin Džener od 1991. do 2015. godine, je rekla da se ne protivi da u bliskoj budućnosti prošeta po treći put stane na ludi kamen.

„Mislila sam da ćeš mi reći da se udaješ“, rekla je Keti.

„Obučena si i spremna da postaneš deveruša“, rekla je Kris, dodajući: „Mislim, vi svakako možete da budete deveruše kada se udam. Čini se da  Kris nagoveštava venčanjr sa Korijem, a čak je spomenula i vremenski okvir. „Možda kada budem imala 70 godina“, rekla je svojim prijateljcama.

Već neko vreme kruže glasine da je Kris verena jer je viđena kako nosi dijamantski prsten od 1,2 miliona dolara na Dan zaljubljenih. Par je stupio u vezu 2014. nakon što ih je na Ibici u Španiji upoznao modni dizajner Rikardo Tiši . 

„Znate da nikada ne treba reći nikada, ali ja često kažem da to jednostavno nije ono što mislim da treba da uradim ponovo sudeći prema svojoj prošlosti“, rekla je 2018. godine u podkastu „Razvod je s***e!“. pominjući njena prethodna dva braka, navodi Hola! .

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Razvodi se zavodnik iz telenovela kojeg su žene obožavale! #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #divorce #tv ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading