Marta Stjuart ima najlepšu trenerku: Udobna je i praktična, izgleda savršeno, a o ženstvenosti da ne govorimo

Vesti 02.10.2024 08:12 0

Donji deo je imao široke nogavice koje su pružale dodatni komfor, a izgled je upotpunila šeširom i crnim patikama

Marta

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Kada je Marta Stjuart na Instagramu objavila uspomene sa putovanja u Vašington, pažnju nam nisu privukli nestvarni prizori, već njena trenerka.

Mnogi poput Stjuartove vole komotne trenerke jer ih su praktične za rad od kuće ili obavljanje poslića tokom jesenje sezone.

Slavna kuvarica je viđena opuštenoj prišanoj trenerci tirkizne boje. Donji deo je imao široke nogavice koje su pružale dodatni komfor, a izgled je upotpunila šeširom i crnim patikama.

Njen drugi autfit se sastojao od teget džempera preko kojeg je obukla kardigan u tamnije teget nijansi. Uz džemper i kardigan je nosila kargo pantalone u neutralnoj nijansi i patike.

 

 

Podsećamo, modna ikona je na nedavnim objavama na Instagramu nosila kratke čizme od prevrnute kože koje je nosila i prošle jeseni. 

Dok je nazdravljala sa prijateljima, kulinarska zvezda je na sebi imala beli džemper na raskopčavanje i srebrne metalik pantalone. Autfit je ulepšala elegantnim visećim minđušama, a na licu je imala neutralnu šminku koja je istakla njenu prirodnu lepotu. Njena kratka kosa je bila blago uvijena.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart48

 

Marta, koja je savladala praktično, ali i elegantno oblačenje, je krajem prošlog meseca nosila opuštene kargo pantalone, koje su nosile i Opra i Tejlor Svift, u bledoj kaki boji sa odgovarajućom majicom koja joj je padala tik iznad zglobova.

Odmah znate da je ova šik i udobna odeća jedina stvar koju ćete nositi tokom jeseni. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading