Može li bolje od ovoga? Ne! Kraljica Leticija u haljini na preklop zasenila sve, a tek šminka...

Nedeljko Tišanović Vesti 31.07.2024 17:03 0

Pojavila se u kombinaciji koja skuplja samo komplimente.

Profimedia

Profimedia

Kraljevski par Felipe VI i Leticija, uz kraljicu Sofiju, u baštama Mariventa priredili su tradicionalni prijem za predstavnike Balearic society.

Poklapanje Olimpijskih igara sa početkom zvaničnih praznika praktično onemogućava da kraljevska porodica ovih dana bude na Majorci, a još manje da izađe na večeru ili u bioskop, kao što su to činili drugih leta. Čak i tradicionalno porodično fotografisanje koje se održava svake godine od 2014. godine, pa čak i ranije kada su kralj i kraljica bili princ i princeza od Asturije sa svoje dve ćerke je upitno.

Kako je kralj obećao španskom olimpijskom timu, kraljevska porodica će se potruditi da bude prisutna na što većem broju takmičenja na kojima učestvuju španski sportisti. 

Ipak, na ovoj ceremoniji posebnu pažnju privukla je kraljica Leticija. 

Ona važi za damu koja ima istančan ukus i koja je bez premca uvek stilizovana. Ovoga puta ponovo je prevazišla sebe i iznendila sve svojim izgledom. Odlučila se da ponese midi haljinu gde je preovladavala narandžasta nijansa, ali u biti šarena haljina sa braon i belim nijansama. Haljina je ukrašena i zlatkastim dealjima koji joj daju poseban sjaj. 

Ono šta je zanimljivo jeste nešto dublji dekolte koji neglašava njen gornji deo tela, ali ujedno dovoljno je sveden da daje posebnu notu sofisticiranosti njenom izgledu. 

Na sve ovo dodala je i bež zlatkaste sandale sa tankim pletenim kaišićima, ali i decentan zlatni prsten koji se savšreno uklopio uz sve. 

Ništa manje pažnje ne zaslužuje i njena šminka, koja se savršeno slaže uz njenu kombinaciju jer se odlučila za narandžastu senku koja je sjajan izbor uz haljinu koju je ponela. 

Kako se vama dopada njen stajling?

 

Bonus video: 

@najzena.rs Koje 3 osobine biste voleli da Vaše dete nasledi od Vas 👶🏼🙂 #najzena #zena #foryou #fyp #viralvideo #fypシ゚ #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading