Prepoznajete li ovu plavušu? Manekenka poznata po tamnoj braon kosi se ofarbala u plavo, a njena transformacija je zapalila svet

Vesti 12.09.2024 17:27 0

U nizu fotografija se može videti kako nosi veliku šnalu u stilu '90-ih i crnu traku za kosu inspirisanu Bridžit Bardo

Kendal

Printscreen/Instagram/kendalljenner

Kenal Džener je proglasila kraj leta. Dženerova je prihvatila prohladnu jesenju sezonu uz pomoć savršenog novog izgleda. Dobro ste čuli- Kendal Džener se ofarbala u plavo. Uz to se odlučila i za najmoderniju frizuru ove jeseni- oštar bob.

Dženerova je podelila nekoliko slika na svom Instagramu i u opisu ,,poplavila". Njena nova kosa je meke nijansa zlatno plave boje i pada malo ispod njenih ramena. U nizu fotografija se može videti kako nosi veliku šnalu u stilu '90-ih i crnu traku za kosu inspirisanu Bridžit Bardo, te tako prihvata novu eru lepote.

Kako kaže Dženerina frizerka, Džena Peri, manekenaka je bila inspirisana ikonom klasične mode. 

,,Bila su mi potrebna dva dana da napravim ovu prelepu nijansu zlatne plave," izjavila je Perijeva za Vog, i dodala, ,,Ona je zaista sada bila inspirisana '90-ima i Kerolajn Beset-Kenedi."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Kerolajn Beset-Kenedi bila je supruga Dž. F. Mlađeg, i imala je plavu ravnu kosu. Tokom svog života, Beset-Kenedi je bila poput modne ikone i bila je poznata po svojoj jednostavnoj, elegantnoj kosi. Ona i njen suprug zajedno sa starijom sestrom Loren Beset su tragično poginuli u avionskoj nesreći 1999. godine.

Dženerova se prošle nedelje poigrala sa još jednim retro izgledom kose, kada se pojavila sa piksi frizurom u novoj kampanji Kalvina Klajna  - iako se sada čini da je ovaj novi izgled perika. Kendal je takođe eksperimentisala sa plavom kosom u prošlosti. 2019. godine je imala nežno plavu boju uoči revije modne kuće Barberi, priseća se InStyle.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading