Kendal Džener i Điđi Hadid jahale konje u sred Pariza: Najpoznatije svetske zvezde otvorile Letnje Olimpijske igre u stilu

Vesti 25.06.2024 10:48 0

Američki glumac Džeremi Poup je plesao uz muziku Erte Kit, dok su kultni francuski bivši fudbaleri Džibril Sise, Blez Matuidi i Emanuel Petit prošetali trgom

Ana

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevači, top modeli i sportske zvezde sjatili su se u Parizu na modnoj modnoj reviji Vog Svet (Vogue World) kako bi slavili sport, mesec dana uoči početka Letnjih Olimpijskih igara u glavnom gradu Francuske.

Modni časopis pretvorio je trg Vandom u modnu pistu kako bi proslavio sto godina francuske mode.

Različiti sportovi iskorišćeni su kao kulisa za svaku dekadu od 1920-ih do danas - mesec dana pre nego što će grad ugostiti Olimpijske igre.

Više od 151 modela i 188 sportista učestvovalo je u reviji, prenosi BBC.

Na reviji su se mogle videti manekenke Điđi Hadid i Kendal Džener koje su jahale konje, Bed Bani je repovao, Sabrinu Karpenter se pojavila u stilu Bridžit Bardo, a Kejti Peri u kožnom pojasu.

Američki glumac Džeremi Poup je plesao uz muziku Erte Kit, dok su kultni francuski bivši fudbaleri Džibril Sise, Blez Matuidi i Emanuel Petit prošetali trgom.

Ovo je bio treći događaj Vog Sveta. Prva dva su održana u Londonu i Njujorku. Vogue Svet je dobrotvorna inicijativa, kao i Met gala. Prihod od ulaznica iz Pariza ide ,,Secours Populaire", neprofitnoj organizaciji koja promoviše pristup sportu za decu u Francuskoj, ističe The Guardian.   

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading