Boginja među ženama: Skarlet Johanson ostavila fanove bez teksta, crvena haljina je bila pun pogodak

Vesti 20.09.2024 12:27 0

Skarlet se odlučila za bronzano-narandžastu senku za oči i braon karmin

Skarlet

Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Skarlet Johanson je najavila dolazak jeseni u haljini koja je savršena za novu sezonu - vodite beleške ako ste u potrazi za haljinom za venčanje ili samo tražite autfit koji možete da nosite sa čizmama. Glumica je u četvrtak stigla na evropsku premijeru svog novog animiranog filma ,,Transformers One" u crvenoj haljini brenda Sen Loren koju je dizajnirao Entoni Vakarelo.

Jesenja haljina od tila je imala otvoren gornji deo, duge prozirne rukave i naboran materijal duž torza i ruku. Skarlet ju je stilizovala crnim sandalama sa potpeticom, čiji je brend takođe bio Sen Loren.

Elegantna ogrlica sa dijamantima, odgovarajuće minđuše i prstenje je upotpunilo izgled, a njena šminka fokusirana na tople nijanse je dodatno ulepšala haljinu. Skarlet se odlučila za bronzano-narandžastu senku za oči i braon karmin. Njena plava kosa do ramena joj je padala na leđa i bila uvijena.

Glumici su se na crvenom tepihu pridružili reditelj animiranog filma Džoš Kuli i nekoliko njenih kolega, uključujući Krisa Hemsvorta, Brajana Tajri Henrija i Kigan-Majkla Kija. Kuli je lično pozvao Skarlet da pozajmi glas Elite-1, i rekla je da ju je iznenadilo.

,,Bio je to tako sjajan scenario. Imao je neverovatne filmske kvalitete. Ima toliko ljubavi. Ovaj film ima toliko ljubavi", rekla je za CBS News. „Zaista ima neverovatne poruke, a takođe je i smešan.

Kada je reč o pozajmljivanju glasa, Johansonova je rekla da se fizički unela dok je snimala kako bi oponašala akciju koja se dešavala na ekranu.

,,Čučiš, udaraš i trčiš u mestu... to je zaista fizički posao, ali oživljava akciju", rekla je ona.

,,Transformers One" stiže u bioskope u petak, 20. septembra.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading