Marina Ćosić (29) oduševila pratioce: Glumica pokazala kako bez fena i figara pravi guste lokne, a kosa ostaje zdrava

Slobodanka Ćorić Vesti 10.09.2024 15:20 0

Ćosićeva ne samo da je otkrila tehniku za najbrže i najlakše kovrdžanje svih dužina kose, već je i otkrila kako to učiniti bez bespotrebnog spaljivanja fenom, figarom i sličnim preparatima

marina ćosić

Printscreen/Instagram

Marina Ćosić (29) jedna je od trenutno najpopularnijih dama na domaćoj javnoj sceni.

Poznatu glumicu i influenserku na Instagram-u trenutno prati 116 hiljada ljudi, sa kojima Ćosićeva neretko deli razne korisne savete i trikove.

Ovoga puta kroz detaljan video tutorijal dala je savet svim damama koje lako i brzo žele da naprave guste lokne, a da pritom ne oštete kosu.

Marina trenutno nosi sve popularniju bob frizuru koja joj pristaje sjajno, a mnoge dame sa istom dužinom imaju problem kada je stilizovanje kose u pitanju.

Ćosićeva ne samo da je otkrila tehniku za najbrže i najlakše kovrdžanje svih dužina kose, već je i otkrila kako to učiniti bez bespotrebnog spaljivanja fenom, figarom i sličnim preparatima.

 

 

Sve što će vam biti potrebno jesu učkur od bade mantila i jedan običan češalj, a u nastavku možete pogledati kako glumica to radi.

 

 

  – Fora je da se kosa ne plete na spolja kao kada je dugačka, već kao pletenica, na obe strane, oko učkura za bademantil. Može da se prosuši kosa, a može i mokra da se uplete i u toku noći će fino da se osuši mada i to naravno zavisi od gustine i temperature u kući. Ja obično prespavam sa ovom frizurom jer onda ne moram da se šetam sa ovim na glavi, ali može i preko dana ako se fino prosuši, stavi neki preparat za učvršćivanje – napisala je Marina detaljno pojašnjenje postupka ispod objave.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading