Ono šta je uradio svojoj sadašnjoj partnerki niko ne bi oprostio: Slagao ju je da se razveo, pa je obmanuo kada su trebali da se venčaju

Nedeljko Tišanović Vesti 10.09.2024 09:15 0

Kako biste vi reagovali u ovoj situaciji...

venčanje

Shutterstock

Venčanja su za mladence jedan od najlepših, ali i najstresnijih dana u životu. Mnoge devojke godinama sanjaju o svom savršenom danu i zamišljaju kako će on izgledati. Međutim, život često donosi nepredviđene situacije koje ni u snovima ne možemo da zamislimo.

Jedan mladić je na platformi Reddit anonimno podelio priču o nečemu što je učinio svojoj partnerki, a što niko ne bi želeo da mu se dogodi.

Moja sadašnja "supruga" već pune tri godine veruje da smo mi sklopili brak u skladu sa zakonom. Upoznao sam je pre sedam godina. Sa prvom ženom se nisam rastao u dobrim odnosima, i zbog toga razvod nikada nije odrađen. Srećom, moja sadašnja "žena" je strankinja i ne zna kako izgleda legalna procedura — priča korisnik pomenute mreže. 

venčanje

Shutterstock

 

 

— Doduše, pitala me je zbog čega ne treba bilo šta da potpiše, a ja sam joj slagao da to u Engleskoj nije potrebno. A drugo venčanje je bilo apsolutno magično, raskošno, baš onako kako je to moja "supruga" želela. Jedino sam se stalno znojio od nervoze jer sam se plašio da će neko saznati istinu. I taman sam pomislio da sam se posle tri godine izvukao s nemogućom stvari, a onda me je prošle nedelje nazvala bivša supruga. Psovala me je i nazvala svakakvim imenima, i pretila mi je da će sve reći mojoj "ženi". Preklinjao sam je da to ne uradi, čak sam joj i ponudio da se ovoga puta stvarno razvedemo, ali ona mi je odbrusila da je prekasno za to. Van sebe sam od nervoze prethodnih nekoliko dana i iskreno ne znam šta da radim. Ne dolazi u obzir da sve priznam "ženi" jer znam da bi me istog sekunda napustila — zaključio je on.

Komentari koji su se nizali ispod ove ispovesti su bili prilično negativni.

"Ti je ne zaslužuješ. Neverovatno si sebičan, manipulišeš njom i žao mi je nje", "Da pođemo od najprostije stvari, zašto se prvo nisi razveo?"...

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading